Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #20  
Παλιά 21-11-11, 16:24
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Δεν ξερω τι παιζει εξω απο τη Λαρισα, απλα σου εγραψα τι πρεπει να προσεξεις.
Αν εχει λιπασματα ή εντομοκτονα πανω του το φυλλο, θα τον αποχαιρετησεις το πιθανοτερο.

Η αναπαραγωγη τους δεν ειναι απλη υποθεση.
Πες οτι πεταξες μεσα μια θηλυκια και πες οτι ζευγαρωσανε αντι να της την πεσει και να φαγωθουνε αφου δεν την εβαλες πρωτα με το ενυδρειο της διπλα στο δικο του, να ειδωθουν, να φτιαξει αυτος φωλια (αυτο ΟΚ), να βγαλει μπαρες η θηλυκια για να καταλαβεις οτι εχει αυγα και ειναι ετοιμη.

Μετα?

Πρεπει να βγαλεις τη θηλυκια στο ενυδρειο της (για να μη πελεκηθουν τα ψαρια το πιθανοτερο, ιδιως σε μικρο ενυδρειο), να αφησεις τον αρσενικο για 3 μερες να βγαλει τα μωρα, μετα να τον βγαλεις σε αλλο ενυδρειο γιατι μαλλον θα τα φαει τα μικρα, μετα να προετοιμασεις τροφη artemia, να μεγαλωσεις τα μωρα με καθημερινες αλλαγες νερου (εκτος κι αν ειναι μεγαλο το ενυδρειο και τις κανεις μερα παρα μερα) ταισματα πολλα, και μετα απο 3-5 μηνες να τους βρεις καινουρια "σπιτια" γιατι θα αρχισουν να φαγωνονται.

Ενδιαφερεσαι?


Αν ναι διαβασε πολυ καλα αυτα τα αρθρα
Περί αναπαραγωγής...
Artemia ως πρώτη τροφή
Αναπαραγωγή: Προβλήματα και λύσεις...

Χωρις αυτες τις γνωσεις, την αναπαραγωγη την σπρωχνει μονο οποιος ειναι ανευθυνος χομπιστας ή εχει αγνοια (κατι που τωρα πια δεν εχεις)
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01813 seconds with 10 queries