Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #6  
Παλιά 16-11-11, 16:54
Το avatar του χρήστη atsoum
atsoum Ο χρήστης atsoum δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 31-10-2011
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 29
Προεπιλογή

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Έχω ρε παιδιά μια σκούπα βυθού της sera απλή εκεί έβαλα 2 αντάπτορες που είναι για ποτιστικά λάστιχα. Είχα στο μπακλόνι το λάστιχο το σπιράλ το έβγαλα από την βρύση και ένωσα την μία άκρη με την σκούπα αλλά ήταν πολύ αποτυχία η δοκιμή και δεν είχα ροή. Υποψιάζομαι πως έφταιγε το λάστιχο που ήταν αυτό το σπιράλ.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ετσι

Τσουμ ξεχνα κουβαδες σκαλα κλπ.
Ενα βαρελι για ελιες με χωρητικοτητα τουλαχιστον το 1/3 λιτρων του ενυδρειου σου και μια χιλιαρα eheim γιατι οι αλλες εχουν μικρο μανομετρικο και δεν αξιζει για 5-6 ευρω που ειναι πιο ακριβη η χιλιαρα να φτανει με το ζορι το νερο στο 1.2μ ή να παρεις στην πορεια πιο ψηλο ενυδρειο και να μη φτανει το νερο πανω.
Στο λαστιχο που θα βγαζεις νερο απο το ενυδρειο βαζε με λαστιχακι λιγο λιγο filterwool στην ακρη να μη ρουφηξει κανενα ψαρι κλπ

Αν εχεις εξωτερικο φιλτρο δες κι αυτο για ευκολη αλλαγη
Ευκολη αλλαγη νερου απο το εξωτερικο φιλτρο

Έχω εσωτερικό φίλτρο. Μια χαζή ερώτηση, το αλφαδολάστιχο έχει κάποια σχέση με το λάστιχο ποτίσματος; Είναι αυτό που πουλάνε τα pet-shop? Σε μαγιαζιά praktiker, leroy κτλ το βρίσκω;

Αυτό το filterwool φίλε Σπύρο που το βρίσκω; Το βάζεις απλά μπροστά με το λαστιχάκι; Με αυτό που περιέγραψες έχεις την αντλία συνέχεια μέσα στο βαρέλι σωστά; Για το άδειασμα του ενυδρείου δλδ δεν την χρησιμοποιεις.
Αλήθεια δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος με το καλώδιο ρεύματος μέσα στο νερό; Θα μου πείτε και τα φίλτρα και θερμοστάτες καλώδιο ρεύματος έχουν..
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01778 seconds with 10 queries