Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis
ενταξει τοτε. ολα καλα...
στο αλλο θεμα σε παροτρυνα να δεις τα υπομνηματα γιατι καλυπτουν τις περισσοτερες γενικες γνωσεις..κι ετσι να συνεχισουμε σε πιο ειδικα...
οσο γιαυτο το θεμα..για να τα πω τοτε πιο κατανοητα...πιο πανω εγραψα στην ουσια οτι οι τραγανες αν και ποιοτικοι σαν μεσογειακοι "βραχοι" δε φτανουν σε βιολογικη ικανοτητα τον τροπικο.
οποτε αφου ξεκινας τωρα...ειναι πιο ασφαλες αλλα και πιο ωφελιμο μακροπροθεσμα για τη βιολογια σου ...να παρεις κι αλλο τροπικο βραχο παρα να βαλεις τραγανα. εσω και νεκρο γιατι θα ζωντανεψει ο τροπικος και θα ειναι καλυτερος απο το μεσογειακο απο τον οποιο θα επρεπε να βαλεις μεγαλυτερες ποσοτητες για να εχεις την ιδια βιολογικη αποδοση.
και επισης γλιτωνεις το ενδεχομενο ρισκο να κουβαλαει κατι κακο.
απο την αλλη μπορεις να επεξεργαστεις την τραγανα ωστε να θανατωσεις καθε μικροοργανισμο...ωστε να ειναι ασφαλης η τοποθετηση της στο ενυδρειο...αλλα θα καταληξεις με ενα κομματι νεκρου βραχου που και οταν ζωντανεψει δε θα ειναι σαν τον τροπικο.
ο μονος λογος να μπεις σε αυτη τη διαδικασια (ο οικονομικος δεν υφιστατει νομιζω για τοσο μικρες ποσοτητες) ειναι αν σου αρεσαν πραγματικα τοοοοσο πολυ οι πετρες αυτες...ωστε να χασεις περισσοτερα καθαρα λιτρα προκειμενου να τις βαλεις.
|
καλη αρχη φιλε μου
συμφωνω με τον φιλο, καλυτερα να παρεις ζωντανο και δεν χρειαζεται ολα μαζι για να σου βγει ο κουκος αιδονι ......  εγω το εχω ενα χρονο και ακομα βαζω πραγματα! και ξερεις δεν συγκρινεται η ομορφια του τροπικου ζωντανου βραχου με αυτον που εχεις , στο λεω γιατι και εγω εχω 1 μικρο νεκρο και ολα τα υπολλοιπα κομματια ειναι απο ζωντανο.... ε το ματι μου πεφτει παντα στον τροπικο βραχο ( ξερεις τα χρωματα του ειναι κοκκινο-κιτρινο- καφε) σουπερ!
Οκτάνα θα πει αληθινή ελευθερία και όχι εκείνη η φοβερά ειρωνεία, να λέγεται ελευθερία ό,τι χωρεί ή ό,τι εναπομένει στα ελάχιστα περιθώρια που αφήνουν στους ανθρώπους οι απάνθρωποι νόμοι των περιδεών και των τυφλών ή ηλιθίων.
|