Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-11-11, 19:55
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andronikos Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω δεν σου μιλησα καθολου για λεφτα..απλα μου αρεσε η πετρα και ηθελα να μαθω αν μπορω να την βαλω!τοσο απλα..και αν απαντουσες απο την αρχη λεγοντας μου οτι αν αποστειρωθει θα παψει να ειναι ζωντανη η τραγανα μου οπως ειπες δεν θα χρειαζοταν να ειρωνευσαι τωρα..εχει μια εβδομαδα που ξεκινησα με το αλμυρο και προσπαθω να μαθω,ερωτησεις που για σενα ειναι απλες για αλλους που βρισκονται στην αρχη ισως και να ειναι δυσκολες.γι αυτο και εγινα μελος σε αυτη τη σελιδα για να με βοηθησουν οι εμπειροι!
ειμαι ο μονος που εχει απαντησει στο θεμα σου και επαννειλημμενως...ακριβως επειδη γνωριζω πραγματικα οτι απλες ερωτησεις για αλλους...φανταζουν δυσκολες ισως και ακατανοητες σε οσους "ξεκινουν τωρα"....και για να ανταποδωσω με τη σειρα μου τη βοηθεια που δοθηκε και σε μενα απο αλλους. αν και διαβασα ολο το θεμα τουλαχιστον 3 φορες απο την αρχη ως το τελος .... προσπαθω ακομη να διακρινω που σε ειρωνευτηκα....

δεν εχω καταλαβει αλλα εφοσον βλεπεις ειρωνια στα γραφομενα μου ... δεν εχεις λογο να τα διαβαζεις..ουτε εγω να τα γραφω.
ευχομαι οι εμπειροι να σε βοηθησουν οπως ζητας. καλη συνεχεια. (πραγματικη ευχη χωρις καθολου ειρωνια..)

Page generated in 0,01645 seconds with 10 queries