Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-11-11, 18:19
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

σας ευχαριστω πολυ! ναι υπαρχει ενα μικρο φιλτρακι ακομα μεσα (κινεζος)το χρησιμοποιω αν θελω να βαλω τιποτα ανθρακα η τιποτα τετοιο οταν χρειαστει.και τον υπολοιπο καιρο το αφηνω μεσα με ενυδρειακη βατα να μαζευει σκουπιδι.και βοηθαει και καπως στην κυκλοφορια.

οντως aquascape δεν εχω κανει,αν και θελω πολυ να δοκιμασω αλλα λογω οικονομικων δεν εχω ψαξει για ριζες κλπ ακομα.οσες φορες εχω δει,τα κομματια που μου αρεσανε ητανε ακριβα η δε μπορουσα να διαθεσω χρηματα γιαυτα εκεινη τη στιγμη.

catappa θελω να βαλω νομιζω θα δειξουνε στο βυθο,και το black water μου αρεσει.οταν με το καλο στηθει το επομενο θα ειναι παλι αμερικανικο μαλον,μου αρεσουνε πολυ τα ψαρια που εχω μεσα τωρα.αλλα και η ασια με τραβαει πολυ για καποιο λογο.εχει μια καπως πιο εκλεπτισμενη ζουγκλοκατασταση μου φαινεται(τουλαχιστον οι εικονες που εχω στο μυαλο μου)

για την εισοδο του φιλτρου εχεις απολυτο δικιο,ψαχνω καιρο τωρα να βρω τροπο να την κρυψω.σκεφτομουνα τυλιγμα με moss αλλα παλι δεν ξερω αν θα βολεψει.αν εχετε καμια ιδεα πεστε μου και μενα
δεν την εχω κοψει επιτηδες γιατι θελω να κανω μια δυο αλλαγες στο καπακι πρωτα.θα δω που θα κατσει μετα τις αλλαγες και θα κοψω μετα.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01344 seconds with 10 queries