Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-11-11, 18:10
africano Ο χρήστης africano δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kikos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα
χωρίς να υποστηρίζω πως είμαι έμπειρος, η γνώμη μου είναι πως με 8-10 σαλιγκάρια από τα είδη που αναφέρεις θα είσαι εντάξει, ίσως να απέφευγες τα turbo λόγο ότι γίνονται μεγάλα και έτσι δεν συνιστώνται για νανο ενυδρεία. Προβλήματα με τα σαλιγκάρια δημιουργούν οι ερημίτες.
Το στήσιμο του βράχου σου μου αρέσει, αρκεί να είναι σταθερός και να μην ακουμπάει πουθενά σε τζάμι.
Το σαρκόφυτο όντως δείχνει πολύ καλύτερα.
Το "λουλούδι" δεν φαίνεται καθόλου στη φωτογραφία. Βάλε μία καλύτερη και δες και εδώ.
Καλή συνέχεια.
Φιλε μου δεν ξερω αν εισαι εμπειρος ξερω σιγουρα οτι εισαι πιο εμπειρος απο μενα και η απαντηση σου με βοηθησε πολυ... Σ ευχαριστω...
Καταρχας θα αποφυγω τα turbo και απο τα υπολοιπα θα βαλω απο 3-4 συνολο 10 (αν βρω)..
Το λινκ που εβαλες ηταν ολα τα λεφτα και αυτο που βλεπω ταιριαζει απολυτα με FEATHER DUSTERS απλα σε καφε χρωμα... για επιβεβαιωση ανεβαζω 2 φωτο απο τις 100 που εβγαλα για να καταφερω να βγει κατι λιγο πιο καθαρο....

-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madfdg Εμφάνιση μηνυμάτων
Το ενδεχόμενο να μην υπάρχει χρόνος αυτές τις μέρες ώστε να σου απαντήσουμε δεν θα πρέπει να το λάβεις υπόψη? Όσο και αν είπες ότι δεν έχεις υπομονή , θα σου απαντήσω πως η υπομονή είναι αρετή!

Πάμε για λίγες απαντήσεις!
Το στήσιμο φαίνεται καλό και αν έχει κρυψώνες και επιτρέπει κυκλοφορία γύρω του ώστε να μην μαζεύεται βρωμιά σε στάσιμα σημεία τότε είναι όντως καλό!

Γιατί 3 κλοουνάκια?Τα 2 θα κάνουν ζευγάρι και το τρίτο θα απομονωθεί και ίσως να του την πέσουν τα άλλα 2!

Σαλιγκάρια να μαλώνουν μεταξύ τους δεν έχω ξανακούσει.Ερημίτες (πχ http://www.liveaquaria.com/product/p...613&pcatid=613) όμως σίγουρα κάποια στιγμή θα σου σκοτώσουν σαλιγκάρια για να πάρουν μεγαλύτερο κέλυφος.

Το σαρκόφυτο φαίνεται να ανακάμπτει, όσον αφορά όμως το "λουλουδάκι" δεν μπορεί να διακριθεί τπτ με αυτή την φωτό. Η περιγραφή που δίνεις παραπέμπει σε aptaisia (κακοοο) αλλα καλυτερη φωτό για να σιγουρευτούμε!

Και ένα τελευταίο, όπως σου είπα και πιο πρίν η ωρίμανση δεν έχει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αλλά εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες πχ σταδιακή ιχθυοφόρτιση - ανάπτυξη βιολογίας, σταθεροποίηση παραμέτρων!
Το ενδεχόμενο να μην υπάρχει χρόνος υπαρχει παντα... και ειναι σεβαστο αλλα αν παρατηρησεις απο τοτε που ανοιξα το θεμα μονο εσυ απαντας / βοηθας... νομιζω παλια δεν ηταν ετσι... σιγουρα δεν ηταν ετσι στο γλυκο νερο... ακομα και σημερα οταν καποιος στεινει νεο ενυδρειο και εχει ερωτησεις απαντανε 10 !!!!

Τεσπα μαλλον για τους Ερημίτες θα ειχα διαβασει... οσο για το "λουλουδάκι" εβαλα μερικες νεες φωτο και ελπιζω να μην ειναι aptaisia .. δες και πες μια γνωμη.... αν διακρινεις.

σε καθε περιπτωση θα προσπαθησω να αναπτυξω την αρετή της υπομονής και δεν θα βαλω αλλα ψαρακια ακομα! ισως κανα μαλακο κοραλακι...

σ ευχαριστω για την βοηθεια...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη africano : 12-11-11 στις 18:10 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01892 seconds with 10 queries