Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-11-11, 00:03
MONA VAMP Ο χρήστης MONA VAMP δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Προεπιλογή

αρχικα μολις εβαλα τις ριζες τις ειχα πλυνει μονο με κρυο νερο.
το μπουκωμα του φιλτρου προερχεται μαλλον επειδη επεσε λιγο σε σχεση με τις ριζες και τα φυτα που ειχα, σημειωτεον οτι εχω το φιλτρο της μανα του δεν εχω παρει καποιο πολυ ισχυρο φιλτρο(θα το κανω σε κανα 2 μηνες).

οι διαστασεις του ενυδρειου ειναι: 58,5χ41χ31cm
ως τωρα απο φυτα ειχα καποια που ειχα μαζεψει απο τον λουσιο ποταμο,δεν θυμαμαι πως λεγονται τα οποια τα ειχα δεσει στις ριζες, και anubia η οποια λογω του κακου φωτισμου μου χαλασε

σκεφτομαι να βαλω 2χ24watt λαμπες για αρχη και να χω μεχρι φυτα μεσαιων απαιτησεων βοηθουμενα απο υγρο co2 αναμεσα στα οποια και MARSILEA HIRSUTA,bolbitis heudeloti,vesicularia dubyanna java moss, ceratophyllum demersum,valisneria spiralis tiger, echinodorus major,aponogeton crispus

διαβασα τις ενδειξεις του χαλικιου http://www.seachem.com/Products/prod...ouriteRed.html και μου φαινεται πολυ αξιολογο, λογικα θα κανει για τα φυτα που θελω να βαλω ??

τα ψαρια που εχω ειναι FIRE MOUTH CICHLID (KENTR.AMERIKH)
και BOESMANIA PAKISTANΙ. δεν εχω ξεκινησει με πολλα ψαρια επιτηδες μεχρι να μπει το ενυδρειο σε μια σειρα.αυτα που ψοφησαν ηταν τα pakistani.σκοπευω στο μελλον να βαλω αγγελοψαρα και Bumblee bee Goby,dario dario,Puntius titteya,Celestichthys margaritatus,Tanichthys albonubes
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01312 seconds with 10 queries