Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-10-11, 17:15
Το avatar του χρήστη \/ag
\/ag Ο χρήστης \/ag δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

'εσυ χρησιμοποιησες αυτους τους αριθμους απο 5-10 οποτε παει να πει οτι και 10 φορες να ταιστουν δεν εχουν προβλημα (αυτο εδωσες σαν παραδειγμα για τον φιλο οταν ειπε ποιο ειναι το σωστο ταισμα)'..από 5-10 σημαίνει από 5-10 όχι 10 πάντα..

'2-3 φορες την εβδομαδα σιγουρα και αν οχι θα ανεβει σιγουρα αμμωνια'..δηλαδή το ξέρεις,το έχεις δει οτι με τάισμα 5+ φορές την μέρα χρειάζεται αλλαγή νερού 3 φορές την εβδομάδα;;

'ποιο ειναι το σωστο ενυδρειο για σενα?'..σωστή ιχθυοφόρτωση,σωστή φίλτρανση για τα λίτρα του..

'αυτο δεν παει να πει οτι δεν ανεβαινουν σε ολα τα ενυδρεια ευκολα..υπαρχουν ενυδρεια με χαμηλοτερη υποστηριξη φίλτρου οποτε παλι αυτο που λες δεν επιβεβαιωνεται.'..άρα δεν έχουν την κατάλληλη φίλτρανση..άρα για μένα δεν είναι σωστά στημένα ενυδρεία..

'οχι δεν τα εχω μετρησει και δεν χρειαζετε κιολας σε αντιθεση με το αν ταιζα 5-10 φορες την μερα θα χρειαζομουν σιγουρα γιατι κατι δεν θα πηγαινε καλα!'..γιατί να μην πήγαινε κάτι καλά;δεν καταλαβαίνω!δεν το έχεις δοκιμάσει για να δίνεις απάντηση με σιγουριά..

Το οτι ανεβαίνουν τα νιτρικά παραπάνω απότι θα ανέβαιναν με τάισμα 2 φορές την εβδομάδα δεν διαφωνώ εννοείται..αλλά νομίζεις πως με αυτή την διαφορά στην συχνότητα ταίσματος τα νιτρικά θα ανέβαιναν απελπιστικά;;Δεν είναι έτσι..αυτό θέλω να σου πω...Και επίσης δεν μιλάω για πολύ μεγαλύτερη ποσότητα τροφής σαν σύνολο μέσα στην μέρα..αλλά για μικρότερες ποσότητες και περισσότερες φορές!

Επειδή όντως ξεφύγαμε ας ηρεμήσουμε!Αν ανοίγαμε ένα θέμα σχετικά με την συχνότητα ταίσματος θα ήταν καλύτερα..

Εγώ εν τέλει αναφέρω οτι ταίζω 5-10 φορές την μέρα σε μικροποσότητες χωρίς κανένα πρόβλημα..
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01474 seconds with 10 queries