Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-10-11, 17:05
Το avatar του χρήστη harris samos
harris samos Ο χρήστης harris samos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Σαμος
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην harris samos
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από faceck Εμφάνιση μηνυμάτων

για ποιον λογο να μπει στην διαδικασια να κανει 2με 3 φορες την εβδομαδα αλλαγη νερου καποιος δεν εχω καταλαβει...για να ταιζει 10 φορες την ημερα νομιζοντας οτι τα ψαρια του ειναι πεινασμενα ολη την ωρα? σπαταλη νερου και δεν ειναι καθολου οικονομικο 3 φορες την εβδομαδα αλλαγη νερου και δεν νομιζω να το δοκιμασει κανεις απλα και μονο για να δει αν αντεχουν τα ψαρια του 10 φορες την μερα ταισμα
θα σου απαντισω εγω σε αυτο αναλογα τι ψαρια εχεις και σε τι ηλικια ειναι και φυσικα τη τρωφες ταιζεις
εκανα και εγω 7 ταισματα τη μερα και στο τελος της μερας 30 % - 50+% αλλαγη καθε μερα αυτο το κανεις για να αναπτηχθει ο γονος γρηγορα και να μη μινει ποτε νυστικος θα αφηνες εσυ ενα μωρο να πιναει ? οχι φυσικα η αλλαγη με τετεια συχνοτιτα ταισματος επιβαλετε μαζι με σκουπα βυθου φυσικα

απο την αλλη το ξανα εγραψα τα ενυληκα ψαρια δε χρειαζοντε τοσο ταισμα οσο μεγαλονει το ψαρι κοβουμε και ταισματα και στο τελος ταιζουμε 1 φορα την μερα το πολυ 2

και πολυ συμαντικο τη ταιζουμε και τη ποσοτητα πχ αν ταιζεις καρδια πρεπει να κανεις αλλαγη νερου ακομα και με μια φωρα που ταισες

Page generated in 0,01451 seconds with 10 queries