30-10-11, 17:00
|
 |
Senior Member
|
|
Περιοχή: Αμπελόκηπους
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από \/ag
Πρώτα απόλα ξέχνα το 10...μην σας αρέσει όλων να πιάνετε τα άκρα!!πιάσε το 6-7 ταίσματα την μέρα.. εσυ χρησιμοποιησες αυτους τους αριθμους απο 5-10 οποτε παει να πει οτι και 10 φορες να ταιστουν δεν εχουν προβλημα (αυτο εδωσες σαν παραδειγμα για τον φιλο οταν ειπε ποιο ειναι το σωστο ταισμα)
Ποιος είπε οτι με τάισμα πάνω από 5 φορές την μέρα χρειάζεται αλλαγή νερού 2-3 φορές την βδομάδα;;;; 
Σε ενυδρείο υπερφορτωμένο από ψάρια ίσως!! 2-3 φορες την εβδομαδα σιγουρα και αν οχι θα ανεβει σιγουρα αμμωνια
Σε σωστό ενυδρείο η εβδομαδιαία φτάνει και περισσεύει... ποιο ειναι το σωστο ενυδρειο για σενα?
Αυτό που λέω δεν μου κατέβηκε στο κεφάλι έτσι!Το έχω δει στην πράξη..τα νιτρικά δεν ανεβαίνουν τόσο εύκολα.. αυτο δεν παει να πει οτι δεν ανεβαινουν σε ολα τα ενυδρεια ευκολα..υπαρχουν ενυδρεια με χαμηλοτερη υποστηριξη φίλτρου οποτε παλι αυτο που λες δεν επιβεβαιωνεται.
Και απάντησε μου..τα νιτρικά του ενυδρείου σου τα έχεις μετρήσει πριν την εβδομαδιαία αλλαγή που κάνεις;πόσο είναι; οχι δεν τα εχω μετρησει και δεν χρειαζετε κιολας σε αντιθεση με το αν ταιζα 5-10 φορες την μερα θα χρειαζομουν σιγουρα γιατι κατι δεν θα πηγαινε καλα!
Και μιας και έκανες και την σύγκριση να σε ρωτήσω..εσύ,σαν άνθρωπος,τι είναι καλύτερο;να τρως 2 τεράστια γεύματα την μέρα ή 7-8 μικρότερα και συχνότερα;;
|
αναλογα αν χρειαζομαι διαιτα η ογκο και παραλληλα θα πηγαινα γυμναστηριο ενω τα ψαρια τι θα κανουν? απλα θα ''αφοδευσουν'' και θα πνιγουν στα ιδια τους τα κατουρα.
με λιγα λογια αυτο που λεω ειναι ότι εαν ταιζονται μια με 2 φορες την μερα σωστη ποιοτικη τροφη ειναι περιτο να ταιζονται παραπανω για ολους τους λογους που εξηγησα ! και ουτε πιστευω θα αναπτυξουν καποια ανοσια σε αρρωστειες ισα ισα που μπορει να δημιουργηθουν απο την παραπανω τροφη
|