Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ChrisLust
προφανως απο το μεγεθος και το κοκκινο του ποστ σου αντιλαμβανομαι οτι το no3 ειναι υψηλο αλλα ειναι τωρα με την θεραπεια συνηθωςε βρισκοταν στο 40,αλλα και ετσι το προβλημα μου ειναι οτι δεν πιστευω οτι εχω χασει τοσα ψαρια απο τα νιτρικα με μια μετρηση στο 40 και τωρα στο 80,στις φωτογραφιες φαινεται και ο κλοουν οτι δεν πασχει(αποσο φανταζομαι) απο νιτριικα...Τελοσπαντων ζηταω συμβουλες με το συμπαθειο κιολας και χωρις τασεις χλευασμου,οχι κοκκινα ποστ,αν ηξερα δεν θα ανεβαζα θεμα στο φορουμ.
|
Εγω εχω χασει ψαρι με παραλληλη μετρηση υψηλων νιτρικων.
Και μη ξεχνας οτι οταν δεν παει κατι καλα σε μια μετρηση μπορει να μη πηγαινει και σε αλλες που δεν κανεις.
Μπορει να μη δημιουργησε σοβαρο προβλημα η μεγαλη συγκεντρωση νιτρικων αλλα παραλληλα με τα νιτρικα να ειχες και πολλα φωσφορικα ή κακο redox, ή συγκεντρωση πολυ οργανικου φορτιου, μυκητες που βρηκαν προσφορο εδαφος κλπ κλπ
Καθαρο νερο, σωστες παραμετρους νερου για καθε ειδος ψαριου ξεχωριστα και καθαρο απο οργανικα φιλτρο, σωζουν ζωες.