Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 25-10-04, 10:44
Discos Ο χρήστης Discos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 15-01-2003
Περιοχή: Αθηνα - Ηλιουπολη
Μηνύματα: 632
Αποστολή μηνύματος AIM στον/στην Discos
Προεπιλογή

Προβληματα nitrate τα canistes προσωπικα δεν μου εχουν δημιουργησει, βεβαια καθε μηνα τα καθαριζω ενω οταν ταιζω κλεινω με ενα διακοπτη την λειτουργεια τους για να μην απορωφουν φαγητο και σαπιζει αφαγωτο.

Οι λαμπες αυτες κανουν για SPS σε ψηλα σημεια ομως ενω για LPS σχεδον σε ολο το βαθος. Θα το δεις και στην πραξη. Η γνωμη μου ειναι να βαλεις περισοτερα μηχανικα και βιολογικα γιατι εχεις πολλα λιτρα νερου και δεν θα σου ειναι επαρκη.

Ενα καλο reverse με DI ειναι οτι πρεπει για το νερο σου. Το euroreef που το εχω δει μπορω να πω πως ειναι "τερας", βγαζει απιστευτα πραγματα και αυτο ειναι που θα βαλω στο δικο μου αντιστοιχο set-up. Θεωρειται στην αμερικη η καλυτερη εταιρια skimmers στον κοσμο. Εαν οντως τα ευρωπαικα ειναι ανωτερα απο την συγκεκριμενη εταιρια θα μου επιτρεψεις να το δω με σκεπτικισμο. Βεβαια σε αυτη την ζωη τιποτα δεν ειναι απολυτο οποτε θα εχει ενδιαφερων. Το καλυτερο παντα βελτιωνει το ειδος. Οποιο και εαν ειναι αυτο.

Γιατι δεν περνεις αμερικανικο reactor? Εχω παρει το GEO και οι κριτικες ειναι πολυ καλες εως αριστες και φθηνοτερα απο αντοιστιχα ευρωπαικα με ποιοτητα bullet-proof. Δεν λεω να παρεις το ιδιο αλλα αφου εχεις επαφη με το premieum aquaticks δεν ριχνεις και μια ματια?

Οντως το βιβλιο "Ultimate Marine Aquariums" ειναι πολυ καλο και must για καθε σοβαρο χομπιστα. Αλλα μαλλον θα το εχεις ηδη.

Χαιρομαι απιστευτα που καποιος που εχει ορεξη για διαβασμα και το μικροβιο να κανει κατι πραγματικα σοβαρο ηλθε στην παρεα μας. Σου ευχομαι καλη επιτυχια και πιστευω πως ολα θα σου πανε καλα. Επειδη και εγω στηνω ενα συστημα παρομοιο με το δικο σου, σε λιγες ημερες θα μου πεις και εσυ την γνωμη σου.
__________________

"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο"
Albert Einstein

"Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες"
Μαρκ Τουαιην

Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01498 seconds with 10 queries