Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #21  
Παλιά 21-10-04, 16:03
Discos Ο χρήστης Discos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 15-01-2003
Περιοχή: Αθηνα - Ηλιουπολη
Μηνύματα: 632
Αποστολή μηνύματος AIM στον/στην Discos
Προεπιλογή

Δεν θεωρω σωστο για τον εαυτο μου να μπω στην διαδικασια να απαντησω για κατι που εχεις πληρη αγνοια, ενω ηδη θεωρω πως εχω απαντηση. Πριν απο 2 μηνες δεν ηξερες σχεδον τιποτα για το θαλλασινο και ρωταγες τι θα κανεις και δεν γνωριζες π.χ. ουτε εαν ο βραχος που πηρες ηταν ζωντανος η οχι και διαφορα αλλα που εδειχνες οτι δεν ειχες προηγουμενη εμεπιρια και γνωση. Τωρα γνωριζεις τα παντα. Πες μας της πηγες σου. Και πραγματικα πολυ προθυμα θα δεχθω το λαθος μου και την αγνοια μου.Αλλα τωρα,ε δεν μπορω τωρα να απαντησω σε εικασιες. Εδω το λινκ που ρωταγες http://studio.aaquaria.com/board/vie...ghlight=#22168

Εχω καποιες πηγες και γνωριζω 5 πραγματα αλλα οχι τεκμηριωμενα οπως θα ηθελα γι ανα μιλησω συγκεκριμενα ακομα. Υπαρχουν κοραλια στη μεσογειο αλλα ****** μονο. Αυτα λενε οι πηγες μου εως τωρα. Εαν κατι αλλαξει εδω ειμαι να το πω.

Εαν εχεις να πεις καποια πραγματα, πες τα. Μονο με πηγές ομως για την τεκμηριωση σου οπως πρεπει να γινεται, τοτε εδω ειμαι και να ξερεις πως ψαχνω απελπισμενα πηγες για Μεσογειο. Αλλιως μην κανεις τον κοπο να πεις παλι θεωριες γιατι θα αγνοήσω τα λεγομενα σου μεχρι να τεκμηριωσεις αυτα που λες. Δεν μου αρεσει να βλεπω ατυπες κοντρες για τον οποιο λογο. Ειναι ανουσιο και χρονοβωρο.

Εγω δεν ειμαι εδω για να κοντραρομαι με τον καθενα, και εαν γινει κατι τετοιο, τοτε θελω να εχει ουσια γιατι κανεις δεν τα ξερει ολα. Αλλα οχι να λεμε κατι επειδη ετσι το ακουσα απο τον ταδε που ξερει. Γιατι ο ΒΑΣΙΚΟΣ λογος που το χομπι του θαλλασινου (αλλα και του γλυκου) στην Ελλαδα εχει στο παρελθον αλλα και ακομα σε πολυ μικροτερο βαθμο χαντακωθει ειναι η παραφιλολογια και οι διαφοροι μυθοι. Ο λογος που με ειμαι διαχειριστης αυτης της κατηγοριας ειναι αυτος. Θελω το χομπι να παει μπροστα. Οχι πισω. Και επειδη θελω αυτο να γινει με σωστα βηματα, μονο τεκμειριωμενα πραγματα θα λεγονται εδω. Αυτο υσχιει τωρα και θα υσχιει στο μελλον για δουμε και 10-20-30 χομπιστες να ειναι με σωστο ενυδρειο χωρις στεναχωριες κτλ.

Εαν εχεις αντιρησεις, μπορεις να μου στειλης p.m. Δεν θελω δημοσιες αντιπαραθεσεις. Ο σκοπος του board ειναι η γνωση, οχι οι ανουσιες κοντρες.
__________________

"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο"
Albert Einstein

"Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες"
Μαρκ Τουαιην

Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02131 seconds with 10 queries