Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-10-11, 19:25
Το avatar του χρήστη liapakos
liapakos Ο χρήστης liapakos δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Berlin
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nicpapa Εμφάνιση μηνυμάτων
Οταν με το καλό βάλεις λάμπα , πάρε και μερικά λιπασματάκια δες (http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...fID=&show=grid )
και μιας και το ενυδρείο ειναι μικρο δοκίμασε diy co2 θα βοηθήσει αρκετά .

Απο τι βλέπω εχεις και ενα προβληματάκι με τις άλγες ?
απο αλγη το προβλημα ειναι απο μικρο εως ελαχιστο... σαν λιπασμα στο ενυδρειο μου οι ταμπλετες δεν κανουν? (ρωταω σαν αρχαριος..) επισης ποσα Watt ειναι κομπλε? (50 λιτρο με υποδοχη για 1 λαμπα) τωρα για CO2 δεν το ειχα κοιτα3ει,αλλα 8α δω αν μπορω να βγαλω καμια ακρη με το DIY..
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maikl Εμφάνιση μηνυμάτων
Κανε και ενα τεστ νιτρικων και πες μας....οι υγροφιλες ως "ρουφηχτρες νιτρικων" χρειαζονται να υπαρχει επαρκεια και οχι ελλειμα σε νιτρικα,ετσι ενω αρχικα πανε καλα μετα και μολις υπαρξει ελλειμμα αρχιζει η "καθοδος"...
Απο λιπασματα παρε και ενα Flourish nitrogen να εχεις να "σπρινταρεις" καπου-καπου τα φυτα σου.
Οσον αφορα το τεστ νιτρικων εχουμε ενα 8εματακι (οικονομικο) και δεν νομιζω να μπορω να το κανω αμεσα :/ Απο περιεργεια,ποσο κανει στο περιπου ενα τεστ? (το μονο π εχω ειναι για αμμωνια που μου το εδωσε ενας φιλος...)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη liapakos : 08-10-11 στις 19:25 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01389 seconds with 10 queries