Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jimmis1974
αμα εχει τη θαλασσα διπλα ας βαλει , απλα κατα 99.9τοις100 μετα απο λιγο καιρο θα κλαιει τα κοραλια που εχει χρυσοπληρωσει.
Αν βαλει ψαρια ΜΟΝΟ και τα προσαρμοσει .... ισως παει καλα.
Τα κοραλια ομως θελουν ιδιαιτερες συνθηκες διαφορετικες απο αυτες της δικης μας θαλασσας. Θα πρεπει να ναι με τα τεστ στο χερι συνεχεια για μετρησεις γιατι η θαλασσα μας περιεχει τελειως διαφορετικες τιμες στα στοιχεια (ασβεστιο , μαγνησιο, στρονδιο κ.α.)
|
Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός!Υπάρχουν πολλοί που το κάνουν και δεν έχουν πρόβλημα!Και μιλάμε για ενυδρεία του τόνου τιγκα στα sps.Φυσικά πρέπει να βρείς ένα σημείο που το νερό είναι καθαρό.Αμα πας και μαζεύεις από το λιμάνι στον Πειρεα μην περιμένεις προκοπή!Γενικά το για το NSW υπάρχουν πολλές συζητήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο και άκρη δεν βγαίνει. Πάντως αυτοί που είχαν προβήματα δεν είναι πολλοί και ακόμα και αυτοί δεν μπορούν να πουν 100% ότι ήταν το νερό που έφταιγε!
Εδώ να τονίσω πως το ότι πέρνεις νερό από την θάλασσα δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ρίχνεις συμπληρώματα(αν χρειάζεται) ή να το φέρνεις σε σωστούς παραμέτρους πρίν το ρίξεις μέσα.
Επιπλέον ο φίλος μιλάει για ένα "φτωχοreef" όπως το είπε των 100 λίτρων έτσι αν έχει πρόσβαση σε καθαρή θάλασσα εγώ θα του έλεγα να προχωρήσει. Υπάρχει και θέμα σε άλλο φόρουμ με αρκετούς που το κάνουν καιρό τώρα και περιέχει και τις παραλίες που μαζεύουν.Εδώ δεν έχω δεί κάτι παρόμοιο.Αν υπάρχει ας το ποστάρει κάποιος