Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 17-10-04, 11:41
Discos Ο χρήστης Discos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 15-01-2003
Περιοχή: Αθηνα - Ηλιουπολη
Μηνύματα: 632
Αποστολή μηνύματος AIM στον/στην Discos
Προεπιλογή

Απο την στιγμη που ειχες δισκους με επιτυχια τοτε ενα θαλλασινο θα σου ειναι καπως ποιο εφικτο στο να ελενχεις καλυτερα τις παραμετρους.

Προσωπικα δεν θα σου συστηνα νανο-ρεεφ με το καλημερα. Ειναι απειρως δυσκολοτερο να ελενξεις την θερμοκρασια, την αλατοτητα αλλα και ολες τις παραμετρους που πρεπει να ειναι οσο ποιο πολυ γινεται σταθερες.

Εαν δεις στα αντοιστιχα φορουμ στο εξωτερικο, εκει που εχουν νανο-ρεεφ δεν εχουν ουτε καλοκαιρι με 40 βαθμους αλλα ουτε και εχουν προβλημα σε πηγες για ενειμερωση και δεν αναφερομαι στο ιντερνετ, αλλα σε βιβλιογραφια.

Η πλειωψηφια τους εχει sump αρκετες φορες ακομα μεγαλυτερο απο το κυριο ενυδρειο!! Αυτο εχει σκοπο να κρατησει σταθερες τις συνθηκες νερου.

Ενα ενυδρειο αυτου του τυπου εχει καποια βασικα εξοδα που σιγουρα ειναι παρα πολλα αναλογικα με ολα τα αλλα οπως δισκοι,αφρικανες κτλ.

Καλο για εμενα να μην το δοκιμασεις, ψαξε κατι μεγαλυτερο και θα δεις πως ενω τα εξοδα ειναι ελαχιστα περισοτερα , δεν θα σε απογοητευσει και θα σου δωσει την χαρα οταν οριμαση μετα απο 1 με 2 χρονια να σε γεμιζει με χαρα.
__________________

"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο"
Albert Einstein

"Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες"
Μαρκ Τουαιην

Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01419 seconds with 10 queries