Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #9  
Παλιά 25-09-11, 01:39
sapiens Ο χρήστης sapiens δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 24-09-2011
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 6
Προεπιλογή

αμμωνια και νιτρωδη δν ειχα ποτε και νιτρικα εχω παντα σε φυσιολογικα πλαισια. ενυδρειο μεγαλυτερο δεν χωραει για κανεναν λογο στο σπιτι, απλα ηλπιζα οτι 1 δισκος ανα 30 λιτρα θα ειναι προστατευμενος (ηθελα να ελπιζω δλδ.. προσευχομουν..!) Η θερμοκρασια ηταν η ιδανικη για τους δισκους αλλα εμποδιζε την αναπαραγωγη των corydoras (η οποια βεβαια μονο τροφη στα αλλα ψαρια προσφερει.. τεσπα..) Για τον κλοουν τωρα, το ξερω οτι ειναι κοπαδοψαρο και το ηξερα, αλλα μπηκαν στη μεση οι "καταστροφεις ενυδρειων" και μου ειπαν οτι αν βαλω μονο εναν, δεν θα εχει προβλημα (καλα μου προτειναν να βαλω και δυο μικρους με την ελπιδα να μην μεγαλωσουν ποτε, αλλα αρνηθηκα). Για τους πλεκοστομους τωρα.. Εχω εναν κοινο και εναν που δεν μεγαλωνει πολυ.. Φωτογραφιες δεν εχω γιατι οποτε πλησιαζω πανε και κρυβονται κατω απο κατι πετρες!!!! ( δεν με πανε καθολου!!) Απλα απο την εμφανιση τους εχω καταλαβει (γιατι οταν τα πηρα ηταν πολυ μωρα και εμοιαζαν ιδια) οτι ο ενας ειναι κοινος και ο αλλος εχει χαρακτηριστικα που δεν τα εχω ξαναδει και μεγαλωνει με πολυ αργους ρυθμους! Προς το παρον παντως τα ψαρια ολα ειναι μικρα και μονο ο κλοουν και οι δισκοι κυριαρχουν εκει μεσα!!!
Τα υπομνηματα τα εχω διαβασει!!! Οταν ακομα δν ημουν μελος!!! :P Απλα σημερα το αποφασισα γιατι ηθελα να μιλησω κιολας!!
Το να μεινω μονο με τα platy με κανει να νιωθω απελπισια (πολυ βαρετα και ευθραυστα ψαρια!!! ασε που 3 χρονια platy , corydoras και πλεκοστομους εχω μονο!!! (στο μικρο ενυδρειο το οποιο ποτε δεν μου δημιουργησε προβλημα παραδοξως...) θα προσπαθησω να ανεβασω και καμια φωτογραφια να δειτε τι γινεται με το περιβαλλον του ενυδρειου!!!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01450 seconds with 10 queries