Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 17-09-11, 16:35
Το avatar του χρήστη Bill Bizkit
Bill Bizkit Ο χρήστης Bill Bizkit δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 29-08-2011
Περιοχή: Αθήνα Παγκράτι-Βύρωνας
Μηνύματα: 129
Send a message via Skype™ to Bill Bizkit
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Raven Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν ειναι ανησυχητικο. Το κανουν συχνα αυτο οι μονομαχοι.
Δεν μπορεις ομως να μαντευεις αν το ενυδρειο εστρωσε. Θα πρεπει να κανεις μετρησεις σε αμμωνια, αμμωνιο και νιτρικα για να εισαι σιγουρος.

Το πλαστικο φυτο προτεινω να το βγαλεις αμεσα πριν τραυματισει τα πτερυγια του το ψαρι. Στην κατασταση που θα ειναι απο την ταλαιπωρια του μαγαζιου, πολυ ευκολα μπορει ενας μικρος τραυματισμος να εξελιχθει σε ασθενεια.
εδωσα πριν μερικες μερες λιγο νερο σε εναν φιλο μου που ασχολειται καιρο να μου κανει υγρο τεστ.. μου ειπε εχθες το βραδυ οτι ειναι ενταξει και μου ειπε να κανω μια αλλγη νερου μεγαλη αν θυμαμαι καλα ειχε πει 80%? επειδη δεν τα ξερω καλα αυτα πρεπει να ειχε πει οτι δεν εχει αμμωνια το ενυδρειο και οτι εχει κατι αλατα! δεν καταλαβα και καλα.. Anubia ψαχνω μικρη ριζα αν βρω βαζω αμεσα αλλα δεν εχω κορμο θα την βαλω στο χαλικι απο οτι μου ειπαν στο pet shop ..
__________________
. '' And the reign will kill us all, We throw ourselves against the wall , But no-one else can see, the preservation of the martyr in me! .-PSYCHOSOCIAL-. ''http://www.youtube.com/watch?v=VxkvC64-W2E
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,17767 seconds with 10 queries