Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-09-11, 13:52
Το avatar του χρήστη Crazy_Beaver
Crazy_Beaver Ο χρήστης Crazy_Beaver δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Δάφνη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
σωστη η σκεψη σου ...αλλα ειναι θεμα προσεγγισης του καθενος. ο θαλασσινος βραχος ειναι ομορφος και μπορει βιοτοπικα να μη δενει...αλλα ο φιλος να τον προτιμα.
επισης εχει ενα ατου. ειναι πολυ ελαφρυς σε σχεση με τις συμπαγεις πετρες.

για τον ιδιο λογο (του βαρους) εβαλα στα τροφεους μου μονο λαβα και γλιτωσα απο πολυ μεγαλο φορτιο. http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...4&postcount=36
αν και λεγοταν οτι θα τραυματισει τα ψαρια....εδω και αρκετους μηνες δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

Πάνο δεν διαφωνώ ότι ο καθένας κάνει ότι θέλει στο ενυδρείο του αλλά σαν οπαδός των βιοτοπικών ενυδρείων και μεγάλος θαυμαστής της αφρικανικής ομορφιάς θα ήθελα να κατευθύνω τον φίλο προς την κατά την γνώμη μου σωστή κατεύθυνση!

Έχω δει ενυδρείο με θαλασινό βράχο και all male haps και καθαρά από οπτικό αποτέλεσμα ήτανε μούρλια αλλά θα το πρότεινες σε κάποιον;

Από την άλλη το να χρησιμοποιήσει βράχο που έχει 5 ευρώ το κιλό για γλυκό νερό το βρίσκω λίγο κάπως αλλά άμα του περισσεύουν μαγκιά του.

Τέλος για να δείξω ότι απλά προσπαθώ να κατευθύνω προς την σωστή κατεύθυνση και δεν έχω πρόβλημα με το τι κάνει ο καθένας στο ενυδρείο του να πω στον φίλο ότι αν τελικά τον χρησιμοποιήσει να μην φοβάται για την αιχμηρότητα του αφού μετά από λίγο καιρό θα γίνει βούτυρο με την άλγη και επίσεις τα ψάρια μας δεν είναι τόσο χαζά όσο τα νομίζουμε.

Ήμουν και εγώ το τσάκ να βάλω λάβα στο δικό μου αλλά τελικά δεν μετάνιωσα καθόλου που δεν έβαλα μιας και το οπτικό αποτέλεσμα ικανοποιεί τα γούστα μου πλήρως
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01491 seconds with 10 queries