Θα φροντισω να τραβηξω βιντεο αλλα δεν θα καταφερω να το ανεβασω ισως μερικες φωτο με τους τροπους λειτουργιας να ειναι καλυτερες. Αυριο θα τις ανεβασω να τις δειτε. Παντως εγω τα αγοραζω για διαφορετικη δουλεια και αποδειχθηκαν σωτηρια για τα ενιδρυα μου. Απλα στην αναροφηση βαζω ενα διπλο τουλι με ενα λαστιχο για να μην παρασειρω και γαριδες που εχω στο ενα ενιδρυο, και στην εξαγωγη ενα διπλο διηθητικο παλι με λαστιχο το οποιο και μετα απο καθε χρηση το πλενω με μπολικο νερο και καθαριζη για να χρησιμοποιηθη παλι. Οσο για το αδειασμα του νερου σε πολυ γρηγορο χρονο αδειαζη οση ποσοτητα νερου θελουμε και φυσικα μπορει και να τροφοδοτηση το ενιδρυο με νερο καινουργιο χωρις να ριχνουμε σταγονα κατω, ουτε να πεφτη με δυναμη το νερο μεσα στο ενιδρυο και ανακατωνη τα παντα. Εγω ειμαι Καβαλα οσοι θελουν μπορω να τους στειλω με την κουριερ που συνεργαζομαι αφου τους ρωτησω φυσικα για το χαμηλοτερο κοστος αποστολης που μπορουν να μου δωσουν. Αντ/κα δεν υπαρχουν αλλα πιστεψτε με οτι δεν παρουσιασαν και τιποτε γιατι ειναι υπολογισμενες για μετακινηση καυσιμου κηροζινης κλπ. ειναι ανθεκτικα πλαστκα με ινοξ εξαρτηματα και οι μπαταριες εχουν πολυ μεγαλη διαρκεια γιατι ακομη δεν χρειαστηκε να αλλαξω. Στον τροπο αποθηκευσης πρεπει να κρατιεται στην ορθια σταση ωστε υπολοιματα νερου που θα υπαρχουν να στραγγιζουν κατω. Οποιαδηποτε απορια δεκτη.
|