Θέμα: Φιλτρα..
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-09-11, 11:37
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ceclor1 Εμφάνιση μηνυμάτων
σας ευχαριστω ολουσ για την ανταποκριση.
δληαδη αφου καθαρισω τα φιλτρα,για να ξεκινησει το στρωσιμο,θα πρεπει απλα να βαλω το ενυδρειο σε λειτουργια,να προσθεσω λιγη αμμωνια και να ελεγχω τις ποσοστητες των νιτρωδων μεχρι να φτασουν στο επιθυμητο επιπεδο.αφου βαλεις αμμωνια θα πρεπει να ελεγχεις την αμμωνια.οταν μηδενισει η αμμωνια,θα ελεγχεις τα νιτρωδη και οταν μηδενισουν κιαυτα θα δεις τα νιτρικα και θα κανεις αλλαγη.
(τα τεστ μιασ χρησης ειναι αξιοπιστα?)οχι ιδιαιτερα.προτιμησε υγρα οταν σου τελειωσουν τα strips.
απο το petshop μου ειχαν δωσει ενα μπουκαλακι που γραφει biocultures.αν θυμαμε καλα μου ειχαν προτεινει να ρικσο λιγο στην αρχη.Προκειται για τα βακτηριδια που ψαχνουμε? ναι θα βοιθησει στο στρωσιμο? ναι
αν το χρησιμοποιησω χρειαζεται η αμμωνια? ναι,εφοσον δεν εχεις ψαρι μεσα.αλλα δε στο λεω για να βαλεις ψαρι μεσα τωρα!
επισης εχω και ενα aqua safe...αν ειναι ευκολο να μου θυμισετε αναλογιεσ? δε γραφει επανω του?
τελοσ υπαρχει καποιο ψαρι που θα χωραγε στο ενυδρειο μου μαζι με τον μονομαχο χωρις να απειλουν το ενα το αλλο? προς το παρον οχι.στρωστο πρωτα και μετα ψαχνεις για τα ψαρια.το πιθανοτερο ειναι οτι δε θα βρεις αλλο ψαρι να βαλεις.πολλες φορες δεν στεκονται ουτε σαλιγκαρια με μονομαχους.
και διαβασε τα υπομνηματα για το στρωσιμο!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01424 seconds with 10 queries