Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από peristerigeo
εγω πιστευω οτι χρειαζεται το εσωτερικο φιλτρο σε περιπτωση που κατι παθει το εξωτερικο φιλτρο να δουλευει το εσωτερικο μεχρι να φτιαχτει
|
Αν το εξωτερικο επαρκει μονο του και δεν θελουμε να χανουμε χωρο απο το ενυδρειο, δεν ειναι απαραιτητο να ειναι μεσα στο ενυδρειο το φιλτρο-καβατζα.
Μπορει να το εχει στη ντουλαπα και αν τυχει η στραβη, βγαζει τα υλικα απο το εξωτερικο, τα βαζει μεσα στο εσωτερικο και το πεταει προχειρα μεσα στο ενυδρειο, μεχρι να φτιαχτει η βλαβη.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.