Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-09-11, 17:21
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Υπαρχουν υπερ και κατα.

Υπερ:
Το φιλτρο αυτο ειναι απο τα καλυτερα εσωτερικα (για να μην πω το καλυτερο και σχεδιαστικα και λειτουργικα).
Αν δεν εχεις προβλημα χωρου μεσα στο ενυδρειο, υπερβαλοντας στην ιχθυοφορτωση και χρειαζεσαι το καθε εκατοστο του χωρου αλλα και πολυ μεγαλη ικανοτητα φιλτρανσης, μπορει και απο μονο του να ανταπεξελθει ανετα.
Σηκωνει ομως και αναβαθμιση υλικων και ετσι μπορει να ανταπεξελθει σε πολυ πλουσιοτερα ταισματα.
Γλυτωνεις σωληνες κλπ στον εξωτερικο χωρο.

Κατα:
Πιανει οπως ειπαμε χωρο, και εχει μια εφεση να καιγεται η αντλια του, η οποια εχει μεν δυο χρονια εγγυηση, αλλα πιστευω οτι αν προσεχει καποιος και δεν την αφηνει να δουλευει στον αερα οταν πεφτει η σταθμη του νερου κατα την αλλαγη, δεν θα εχει προβλημα.

Δουλευω σε ενα ενυδρειο με χρυσοψαρα το φιλτρο αυτο και παει τελεια χρονια τωρα. Εχω φυσικα ενα παλιο μου εσωτερικο φιλτρο παντα καβατζα για παν ενδεχομενο, οπως κανω για ολα τα ενυδρεια μου.

Page generated in 0,01240 seconds with 10 queries