Θέμα: water in
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 12-09-11, 16:53
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Μοδ
 
Εγγραφή: 13-01-2006
Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Μηνύματα: 11.341
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kixlidatos Εμφάνιση μηνυμάτων
Να διευκρινισω και εγω,πραγματι ετσι οπως το εγραψα,ετσι ακουγετε,αλλα επιμενω οτι η ουσια ειναι οτι.Ενας φιλος ανοιξε ενα θεμα για να ρωτησει κατι συγκεκριμενο,δηλ. αν πρεπει να κανει εγραφει για να δει τις τιμες ,και εξελυχθηκε σε ενα βαρυ κατηγορω μονο γιαυτο το μαγαζι ,με την ανοχη του φορουμ.Εδω διαφωνω εγω,για τους λογους που προανεφερα.
η "ανοχη" του φορουμ οφειλεται στο γεγονος οτι σε παρα πολλα θεματα..απο αλλου ξεκινα η συζητηση και αλλου καταληγει. αυτος δεν ειναι λογος για να τη σταματησουμε. οπως λοιπον δε σταματαμε - κλειδωνουμε και αλλα θεματα (στα οποια δεν καταπατωνται βεβαια οι κανονισμοι του φορουμ)..ετσι δε σταματα-κλειδωνεται και το θεμα αυτο.
δεν πολεμαμε κανενα καταστημα...αλλα και δεν προστατευουμε κανενα καταστημα. τα μελη οσο σεβονται τους κανονισμους ειναι ελευθερα να γραφουν τις εμπειριες τους ή και να προχωρουν και περα απο το θεμα. απαντηση δοθηκε στην αρχικη ερωτηση..και απλα η συζητηση επεκταθηκε παρεταιρω.
σε αλλα ποστ κατηγορουνται αλλα καταστηματα...ενω σε πολλα τονιζονται θετικα των καταστηματων και υπαρχουν ευχαριστηρια. μελη τα εχουν γραψει ολα αυτα και το φορουμ δειχνει την ιδια "ανοχη" σε ολα.
σε αυτο το φορουμ μπορεις να εισαι σιγουρος για τα παραπανω. δεν πολεμαμε αλλα και δεν υπερασπιζομαστε κανενα καταστημα σαν GAB. απο εκει και περα το καθε μελος ομως μπορει να εχει οποια γνωμη θελει για το καθενα συμφωνα με τον τροπο που το αντιμετωπισαν και να την καταγραφει αν το επιθυμει.
__________________

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 13-09-11 στις 15:25
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01446 seconds with 10 queries