Θέμα: kh
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2  
Παλιά 11-09-11, 10:43
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TSARLY Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι εμπειροι μπορει να το εχουν στο 0 αλλα ενας μετριος σε εμπειρια χομπιστας πρεπει το κατω σημειο να ειναι 3.3
Φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα.

Παντως καποιος δεν χρειαζεται να τρομοκρατειται τοσο.
Αν ο αρχαριος ελεγχει το πεχα και τη σταθεροτητα του, δεν παρεχει CO2, δεν βαζει διαφορα ζουμια (buffers, ph dοwn κλπ), δεν εχει τρελλα φωσφορικα και γενικα ακολουθει τακτικα τις ρουτινες του και χρησιμοποιει μονο νερακι στο ενυδρειο του χωρις "περιεργα" χημικα ή προσθετα, ακομα και πιο χαμηλα απο 3 να εχει, πιο δυσκολα θα συναντησει προβλημα απο την χαμηλη KH, παρα απο ολους τους αλλους συνηθισμένους παραγοντες δημιουργιας προβληματων σε ενα ενυδρειο.
Αυτο ειδα τουλαχιστον εγω (απο τους πρωτους μηνες ασχολιας μου με το σπορ), αλλα και πολλοι αλλοι "λατρεις" των μαλακων νερων και του χαμηλου πεχα που εχω ρωτησει.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01352 seconds with 10 queries