Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-09-11, 16:17
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Oblisgr Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχω ψάρια... οπότε τώρα ότι έγινε έγινε.

Ολα αυτά μου φαίνονται περίεργα διότι παλιότερα που είχα ένα 30αρακι ενυδρείο, δεν έβαζα ούτε βακτήρια ούτε τίποτα, και τα ψάρια ήταν μια χαρά, και τα είχα για 4 χρόνια. Μόνο λίγο αντιχλώριο όταν άλλαζα το νερό.

Το θέμα είναι από εδώ και στο εξής τι καλύτερο μπορεί να γίνει για να την παλέψουν τα ψαράκια, και να φτιάξει και το νερό σιγά σιγά.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Oblisgr Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν μένω Αθήνα.
Κρητη.

Οχι 2 φορές αγόρασα ψάρια.

Την πρώτη φορά ειχα βάλει Guppy, Moly, Platy αλλά ψόφησαν τα περισσότερα. Μετά έβαλα μόνο Guppy και έστρωσε το θέμα.
Ούτε γλυφτη δεν είχα,

Επειδή έμενα σε εστία και μετακόμιζα συνεχώς το ενυδρείο είχα πολλές απώλειες λόγω μεταφορών.

Βεβαία έχουν εμφανίσει Ich ή Velvet (δεν είμαι σίγουρος τι είναι).
Ρίχνω Sera Oodinopur.
Ελπίζω να κάνει δουλειά.
Ετσι εξηγειται.
Αυτο που προσπαθουν να σε βοηθησουν τα παιδια εδω ειναι να μη ξαναχασεις τα πρωτα ψαρια που θυσιαστηκαν για να "στρωσει το θεμα" για να ζησουν τα επομενα.

Το ιδιο παθαινες και σε καθε μετακομιση (προφανως με λαθος τροπο) που πεθαινε βιολογια του φιλτρου και του ενδυρειου και ηθελε παλι στρωσιμο και ξανα απωλειες κ.ο.κ

Εχω απαντησει στο αλλο σου θεμα με το ich.
-------------------------
Προφανως αφου δεν εχεις καταλαβει τι ειχε παιχτει στο ενυδρειο σου, τι παιζεται τωρα και τι θα συνεχιζει να παιζεται σε καθε νεο στησιμο που κανεις, σημαινει οτι δεν εχεις διαβασει τα υπομνηματα ή δεν τα εχεις κατανοησει.
Ξαναπροσπαθησε.
Θα γλυτωσεις πολλα προβληματα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 06-09-11 στις 16:17 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01430 seconds with 10 queries