Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #16  
Παλιά 05-09-11, 09:40
Το avatar του χρήστη pavlos15
pavlos15 Ο χρήστης pavlos15 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 11-12-2009
Περιοχή: Νίκαια
Μηνύματα: 272
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Κ Εμφάνιση μηνυμάτων
Καθε ποτε κανεις αλλαγες νερου? γιατι ο Δημητρης αναφερει καθημερινες αλλαγες (και συμφωνεις) η τουλαχιστον 3 την εβδομαδα!!!

Το ιδανικο θα ηταν ενα νερο με χαμηλες τιμες και καθημερινες αλλαγες οτι και να λεμε ειναι εντελως προσωπικες αποψεις ... που ισως παρερμηνευουμε καποια δεδομενα!! Ετσι και αλλιως τα ψαρια μιλανε με συμπεριφορα και χρωματα ... μπορει να ακουμε αλλα πρεπει να μαθουμε και τη "γλωσσα" τους για να μπορουμε να καταληξουμε σε καποιο συμπερασμα οπως λεει ο Σπυρος!!




Στο κοκκινο δε συμφωνεις η στο μπλε? Η και στα δυο? Και γιατι δε συμφωνεις?

Τα ψαρια μου στο χαμηλο πεχα αναπτυσσονταν αργα και δεν ειχαν την ιδια ενεργεια-'διαθεση' με αυτη που ειχαν στο νερο της βρυσης. Οταν το γυρισα στο νερο βρυσης τα ψαρια πηραν τα πανω τους και στο θεμα του μεγεθους αλλα και ως αναφορα τη δραστηριοτητα τους, ταιζοντας τις ιδιες τροφες,κανοντας ιδιες αλλαγες νερου. Μηπως τυχαινει το νερο της βρυσης να εχει περισσοτερα θρεπτικα συστατικα ενω της α/ο ΚΑΘΟΛΟΥ?

Επισης στε 450+ λιτρα δεν ειναι απαραιτητες οι καθημερινες αλλαγες αν βεβαια ο αριθμος των ψαριων ειναι λογικος σε σχεση με τα λιτρα.

Τελος δεν συμφωνω στο οτι τα χρωματα και οχι η συμπεριφορα δειχνουν σε τι κατασταση βρισκεται ο δισκος.

Θα επιθυμουσα να μην δωσουμε περετερω εκταση στο θεμα ωσπου να απαντησει το παιδι που το ανοιξε.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01457 seconds with 10 queries