Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #9  
Παλιά 04-09-11, 16:13
KOSTASZOIDOS Ο χρήστης KOSTASZOIDOS δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 09-04-2008
Περιοχή: XANIA
Μηνύματα: 54
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Κ Εμφάνιση μηνυμάτων
Εδω που τα λεμε τελευταια βλεπω τους αγριους πιο οικονομικους σε αγορα απο τους εκτροφης!!! Με 30 εως 50 ευρω το ψαρι βρισκεις ευκολα! Υπαρχει και η αλλη πλευρα βεβαια που εχει να κανει με τη "σπανιοτητα" (αυτοι που ηθελα να παρω εκαναν 420 ευρω ο ενας!!!)

Δε νομιζω ειναι θεμα εμπειριας παντως! Αν ακολουθεις ενα προγραμμα ευλαβικα τοτε δεν εχει καμια διαφορα απο δισκους εκτροφης! Μη σου πω το αντιθετο ... ανεχονται πολλα περισσοτερα απο τους εκτροφης - η ευαισθησια τους ειναι στις βακτηριακες αλλα αν προσεχεις δε θα εχεις καποιο θεμα!!

Ψαξτο παντως και εμενα με φοβηζε αλλα οχι πια αφου ειδα οτι ειναι αστερια! Μην ακους μυθους απο αδαεις που λενε οτι σπανε τζαμια απο τη τρομαρα τους οταν πλησιαζεις το ενυδρειο ... η πραγματικοτητα ειναι οτι μπορουν να τα σπασουν να ερθουν μπροστα να ζητιανεψουν και αλλη τροφη!


οκ ισως να μην ειναι θεμα εμπειριας,ισως να τους εχω φοβηθει,ισως να εχω παρερμηνευσει τα διαφορα που διαβαζα κατα καιρους πολλα ισως...
Στο οικονομικο επισης δεν θα επιμεινω γιατι στο ξαναλεω δεν εχω ασχοληθει.Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ισχυει οτι μπορει να βρεις αγριο δισκο με 30 -50€ και αν βρεις τι θα ειναι...Τωρα παλι 420€ για ενα καμματι δεν μπορω να τα δωσω προσωπικα...Νομιζω οτι με 420€ αγοραζεις ενα κοπαδακι 6-8 ατομων εκτροφης πολυ καλης ποιοτητας θα ελεγα..
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01433 seconds with 10 queries