Μεχρι στιγμης ολα καλα, δεν φαινεται να χανει νερο. Να δω τι λαμπα παιρνει ωστε να δω και που θα βρω αλλη. Πηρα ηδη σε ενα μαγαζι και θα με ενημερωσουν αυριο. Φανταζομαι οτι το ενυδρειο ειναι το aquael pearl 60 και να μην ειπα κατι λαθος αλλα το θεμα ειναι πως εγω το μετραω 59μ 23π 30υ και το site λεει 60χ30χ30. Το 30 πλατος που το βρισκει? Μονο αμα μετρησουμε και την κουρμπα βγαινει 30 αλλιως ειναι 23 που λεω εγω. Λετε να το δινουν 30 και να εννοουν ως την κουρμπα?
Συμφωνα με αυτο:
http://www.aquael.pl/index.php?optio...id=311&lang=en το ενυδρειο εχει t8 λαμπα, αλλα εδω σε μενα εχει μια pl. Τι γινεται??
Και τα πιαστρακια στο καπακι που κρατανε το φωτιστικο ειναι στις διαστασεις αυτες που εχει η pl λαμπα. Τι να πω? Καπου ειδα παιδι να εχει παρομοιο ενυδρειο και να το λεει aquael 54l vision αλλα δεν βρισκω κατι στο ιντερνετ. Και εκεινου στις φωτογραφιες pl λαμπα εχει στο καπακι...
Καλα παιδια κολλησα, επαθα αναλαμπη. Μηπως απο πιο πανω απλα μου ειπατε δεν ειναι καλο το ενυδρειο για πλακα και δεν αναφεροσασταν τελικα στο αν τετοιου ειδους φιλτρο ειναι καλο κλπ?

Το πεταξε το δεν ειναι καλο, νομιζα οτι πηγαινε στο φιλτρο που εχει στο καπακι....Εχει δικιο τελικα η Χρυσα, δεν συννενοουμαστε.....
Για πειτε μου λοιπον, το φιλτρο αυτο θα ειναι καλο?