Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-10-04, 22:29
nelly Ο χρήστης nelly δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή κανω τα σωστα βηματα?

Γεια σου japou και ευχαριστω που απαντησες!θα σου γραψω τι εχω καταλαβει να μου πεις και εσυ την γνωμη σου!
λοιπον το ενυδρειο που πηρα ειναι το cayman 110,230 λιτρα το πηρα κομπλε (ετσι πιστευω)εχει 2 λαμπες 30w και φιλτρο bluewave 07(βιοσφαιρες,μακαρονι και σφουγγαρια αν δεν κανω λαθος!) το πηρα απο το cosmozoo στον πειραια(πηγα και στο viotopo και στο pet chambion
στην τατοιου)εχω βεβαια παραπονα και απο τα καταστηματα γιατι δεν σε ενημερωνουν σωστα αλλο κεφαλαιο αυτο.ακομα δεν εχω κανει τιποτα ειναι αδειο γιατι θελω να το διακοσμησω(πετρες και μαλλον ξυλα)φυτα δεν νομιζω γιατι τα θεωρω λιγακι δυσκολα!τι να βαλω στον βυθο αμμο η χαλαζιακο χαλικι?η μπορω και τα δυο?η αμμο θολωνει το νερο? μετα για τα ψαρια ειδα απο post οτι για νεο καλα ειναι τα blue gouramie και τα zebra danio (οταν στρωθει φυσικα)εχω διαβασει οτι για αρχη 2-3 μπορω να βαλω?και αν ναι ειναι καλα αυτα τα ψαρια?(ανθεκτικα και ευκολα)μου προτεινεις κατι αλλο?και τι μετραω?αμμωνια νιτρωδη,νιτρικα και ph η και κατι αλλο?δεν ξερω ποιες ειναι οι σωστες τιμες.φυσικα πρεπει να παρω και ενα εσωτερικο θερμομετρο(ειχε μεσα στο ενυδρειο ενα εξωτερικο χρησιμευει?)βαζω και κατι αλλο στο νερο?ελπιζω να μη σας ζαλισα περιμενω απαντηση ευχαριστω!!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01254 seconds with 10 queries