Θέμα: φισαλίδες
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 05-08-11, 15:26
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Αερια απο τις σωληνωσεις του δικτυου.
Στο στησιμο δικαιολογειται αλλα κατα τις αλλαγες μαλλον πρεπει να κανεις μεγαλες και ειναι και τελειως απροετοιμαστο το νερο, για να βλεπεις αυτο το φαινομενο.
Παντως γενικοτερα δεν ειναι καλο σε ενυδρειο με ζωντανα, καθως απο τα αερια μπορει να δημιουργηθει pop eye στα ψαρια.
-------------------------
Παντως πιστευω βαση λογικης* αλλα και απο οτι εχω διαβασει πιο πολυ φαινεται να ειναι διοξειδιο του ανθρακα, παρα οξυγονο που υπαρχει ελλειψη του μεσα στις σωληνωσεις.

* Αν μετρησουμε νερο που μολις βγηκε απο τη βρυση παρατηρουμε χαμηλοτερο πεχα απο οτι αν το αφησουμε μερικες ωρες και φυγει το διοξειδιο και το πεχα ανεβαινει.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 05-08-11 στις 15:26 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01193 seconds with 10 queries