Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-08-11, 08:56
Το avatar του χρήστη ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ
ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ Ο χρήστης ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Africa
Προεπιλογή

Οπως πολυ σωστα μας ανεπτυξε ο Δελτα 66 ,η εξατμιση και τα συνεπακολουθα του,δηλ.αυξηση των σκληροτητων,για μενα ειναι το ενα σκελος,το οποιο ειναι το τριτευον στην προκειμενη περιπτωση γιατι ο φιλος εχει αφρικανες,οποτε δεν θα ειναι και τοσο τραγικο.(Δεν μιλαω για τα τεχνικα).
Για μενα το προτευον ειναι η μολινση του νερου.Εχω στην βεραντα μου ενα λαστιχο που ποτιζω και να κανω αλλαγες νερου.Στο στομιο του εχει ενα μπεκ για να αυξομειωνω την πιεση του νερου.Το λαστιχο δεν ειναι το απλο διαφανο πρασινο ,αλλα ειναι εσωτερικα μαυρο και απο εξω κιτρινο χοντρο.Οποτε κανω αλλαγες το αφηνω να τρεξει 3-4 λεπτα,γιατι κατω απο τον ηλιο ολη μερα μου βγαζει μια απαισια μυρωδια,που για μενα δειχνει την αλλιωση που εχει παθει το νερο.Και δευτερευον ειναι η τεχνικη ανασφαλεια που νιωθω.Γιατι πολλα μπορουν να συμβουν.Ενα απλο προβλημα ειναι ,να σου στομοσουν τα μπεκ απο την γλιτσα η την αλγη που συγουρα θα υπαρξει με την εκθεση των λαστιχων κατω απο τον ηλιο.
Φιλε μου και εγω δεν εχω τιποτα αλλο να πω.Μακαρι να σου πετυχει το ολο συστημα,Θα περιμενω σε 2-3 μηνες τα συμπερασματα που εβγαλες
Καλη επιτυχια
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01383 seconds with 10 queries