Θέμα: Nitrate
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 02-10-04, 15:30
sps4ever(niktso) Ο χρήστης sps4ever(niktso) δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 13-02-2003
Περιοχή: ΒΥΡΩΝΑΣ
Μηνύματα: 652
Προεπιλογή

Το remora είναι μικρό, κομψό και εγκρίνεται και από συζύγους επιρεπείς στην εμφάνιση. Προσωπικά με τις άλγες είμαι επιφυλακτικός λόγω προβλημάτων που μπορούν να εμφανίσουν και ανάγκες περιποίησης. Συν ότι αν στηρίζεσαι αποκλειστικά σε αυτές σε ένα die off και αμμωνία σου ανεβάζουν και το φίλτρο σου χάνεις.
Για denitrator αν και χρησιμοποιώ δεν προτείνω. Άρα καλό skimming ,καλό κάρβουνο και καλή κυκλοφορία για να εκμεταλευτείς τις δυνατότητες του βράχου και της άμμου.
Για τα φίλτρα (μηχανικά) έχεις δίκηο και αυτός είναι ο λόγος που προτείνεται συχνός καθαρισμός αλλά πιστεύω ότι κάνουν καλό αφού ένα καθάρισμα αφαιρεί άμεσα βρωμιά και σε απαλλάσει από τις αλλαγές νερού που έχουν κάποιο κίνδυνο και κούραση.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01273 seconds with 10 queries