Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-08-11, 09:00
Το avatar του χρήστη ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ
ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ Ο χρήστης ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Africa
Προεπιλογή

Καλημερα φιλε μου.

Το θεμα σου το παρακολουθω με πολυ προσοχη,αλλα δεν καταλαβαινω το γιατι πας να ρισκαρεις καποια πραγματα.
Δεν θα μπω στα τεχνικα,γιατι ολο αυτο το εγχειρημα ,εμενα μου φενετε πολυ πρωτογονο, με πολλους κινδυνους,γιατι με μια αντλια και εναν αυτοματισμο θα εκανες την δουλια μια χαρα και σωστα.
Η αφρικανες μπορει να ειναι σκληρα ψαρια,αλλα θελουν μερο με πολυ οξυγονο και καθαρο.Το λεω αυτο γιατι ,λες οτι ,μπαινει μια σταγονα και βγενει αλλη μια.Ναι αλλα δεν ειναι η ιδια σταγονα,οποτε μεσα στο βαρελι υπαρχει στεκουμενο νερο το οποιο σιγουρα θα χαλασει αν δεν του βαλεις κυκλοφορητη η αεραντλια.Επισης δεν μπορω να καταλαβω ,πως κατω απο τον ηλιο ενα βαρελι νερου δεν αυξανει την θερμοκρασια του,και ας ανανεονετε σταγονα σταγονα.Η εξατμιση νερου αυξανει πολυ ολες τις παραμετρους νερου.Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι φτιαχνεις ενα τετοιο ριψοκινδυνο συστημα,για να αποφυγεις τις αλλαγες hand madeαν εχεις σκοπο να λειψεις αρκετο καιρο απο το σπιτι θα το κατανοουσα αλλα εγω παλι δεν θα ρισκαρα.
Και τελος για μενα δεν υπαρχει ομορφοτερη και ποιο γαληνια στιγμη,οταν κανω τις αλλαγες στα ενυδρεια μου , με τον παραδοσιακο τροπο.Κουραζομαι σωματικα αλλα ξεκουραζομαι πνευματικα.Ασε που ειναι η στιγμη που ερχεσαι σε αμεση επαφη με τα διαλοκια,και αν μου κανουν και την τιμη να μου ριξουν καμια δαγκωματια πεταω απο την χαρα μου.
Οπως βλεπεις πολλα δεν καταλαβα,δωσε τα φωτα σε εναν αργοστροφο
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01290 seconds with 10 queries