Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-07-11, 15:43
Το avatar του χρήστη stratigos24
stratigos24 Ο χρήστης stratigos24 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα-Βυρωνας
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε μου ,πες του φιλου σου ,η παπας παπας η ζευγας ζευγας

Δεν ειναι λιγο αλλα πολυ ασυμβατα τα δυο ,καταρχην ζουν σε διαφορετικες παραμετρους νερου,εχουν διαφορετικες διατροφηκες συνηθεις,διαφορετικες ταχυτητες και συμπεριφορες,εχουν διαφορετικο μεγεθος,η μεν κολυμπανε η δε θελουν νταμαρι.Ας αποφασισει τι θελει και τα λεμε
Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο και τα ιδια του λεω και εγω αλλα οτι και αν λεμε εκεινος αυτο που θελει να κανει θα κανει. Τωρα θα μου πεις βλακια που ανοιξα το θεμα λοιπον και ισως να εχεις και δικιο. Εγω πιο πολυ το ειπα μηπως θα μπορουσαν εστω και καπως να συμβαδισουν αυτα τα 2 ειδη + τον πλεκο μαζι μιας και ειναι μεσα στο ενυδρειο του χωρις να ενοχλουν το ενα το αλλο. Προσπαθω και εγω να του πω να κανει μονο oscar ας πουμε αυτα τα 2 που θελει και τιποτα αλλο (αν και παλι ειναι λιγα καπως τα λιτρα, απο οτι θυμαμαι ενα οσκαρ θελει 200 λιτρα αρα 2 οσκαρ 400) ή μονο saulosi με νταμαρια οπως λες και αμμο αλλα.....ειναι κολληματιας. Ισως αμα εβαζε αμμο κατω, τα oscar τα saulosi τον πλεκο και ξυλα πετρες να γινοταν κατι? Πιο πολυ για αυτο ανοιξα το θεμα. Απο ph τι θελουν τα oscar και τι τα pseudotropheus παω να δω τωρα.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01300 seconds with 10 queries