Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-07-11, 22:37
Το avatar του χρήστη pani
pani Ο χρήστης pani δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Κύπρος (Λευκωσία)
Προεπιλογή

Καλησπέρα,

Παιδιά εγώ ελειπα στο εξωτερικό οταν εγινε το κακό εδώ στη Κύπρο.... με το που γύρισα τα πράγματα τα βρήκα πολύ δύσκολα.........

Το ενυδρείο μου αντεξε και αντέχει οπως και τα ψαράκια ......... το τσίλερρρρρρ εργάζεται συνεχώς,εφόσο υπάρχει ρεύμα φυσικά, για να ρίχνει έστω και κάποια δέκατα την θερμοκρασία που φθάνει στους 28 βαθμούς ή και 29 οπως σήμερα που οπως έλεγαν η θερμοκρασία ήτανε 42 βαθμούς ....... Οι διακοπές ρεύματος πάνε κορδόνι και μάλιστα καποτε 3 φορές την ημέρα και χωρίς νερό επι 2.50 ώρες καθε φορά μάλιστα καποιες μέρες είναι μεσιμέρι που η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη.

Οταν γύρισα το μονο που έκανα ήτανε να κλαδέψω βαθιά τα φυτά μου και για αλλαγή νερού σκέφτομαι ποτε θα κάνω.

Δίνω με φειδώ το φαγητό στα ψαράκια και ο Θεός βοηθός παρακάτω.

Το δε κλιματιστικό δεν το ξεκινάμε για εξοικονομίση ενέργειας και τελικά όλοι λιώνουμε οπως τον βούτυρο οταν τον αφήσεις στον ήλιο.

Η κατάσταση είναι απελπιστική οχι μονο για τα ενυδρεία αλλα και για όλους εμάς που ζούμε εδώ.

Το ενυδρείο μου σήμερα
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02247 seconds with 10 queries