Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2  
Παλιά 22-07-11, 11:46
SlimData Ο χρήστης SlimData δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 23-03-2010
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 84
Προεπιλογή

Και τώρα στα δυο θέματα...

Το ενυδρείο τρέχει περίπου 20 μέρες και από χθες έχω σοβαρό πρόβλημα με τα 2 σκαλάρια. Επιθετικότητα ασταμάτητη μεταξύ τους. Δεν ξέρω τι έγινε τις 3-4 ώρες που κοιμήθηκα αλλά την υπόλοιπη ώρα μεγάλη κόντρα. Μέχρι χθες το απόγευμα όμως όλα πήγαιναν καλά... Νόμιζα πως ήταν αρσενικό-θυληκό αλλά ίσως και όχι τελικά....
Σήμερα το πρωί έβγαλα το ένα που είναι πιο επιθετικό για 3 ώρες από το ενυδρείο και το ξαναέβαλα πριν φύγω για τη δουλειά. Τι προτείνετε?

Την ίδια στιγμή που έσκαγα λοιπόν για τα σκαλάρια χθες, πήγα να συμβουλευτώ έναν φίλο και γυρνώντας βλέπω την θυληκιά krib να αερίζει αυγά...!!
Τα kribs είναι στο ενυδρείο όμως μόνο 3 μέρες!!! Τώρα τι κάνουμε? Σίγουρα θα βάλω java moss σήμερα, να δοκιμάσω την τύχη μου με αρτέμια ή κάτι άλλο?

Μου πέσανε και τα 2 μαζί και η πλάκα είναι που δευτέρα πρωί φεύγω για 5 μέρες, έχω αγχωθεί πάρα πολύ. Εν τω μεταξύ ήθελα να κάνω αρκετά ακόμα πραγματάκια στο ενυδρείο και μετά να το παρουσιάσω αλλά.... Με προλάβανε οι εξελίξεις!


Υ.Γ: Συγνώμη για την ποιότητα των φωτογραφιών αλλά είναι τραβηγμένες με το κινητό για το δικό μου αρχείο, δεν σκόπευα να τις ανεβάσω εδώ
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01411 seconds with 10 queries