Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-07-11, 07:22
Το avatar του χρήστη vaska
vaska Ο χρήστης vaska δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Πάτρα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από almost Εμφάνιση μηνυμάτων
Μου δείχνεις μια μόνο που να λέει ότι βγάζει τετραγωνισμένους παλμούς μήπως κοιτάω κάπου λάθος και δεν το βλέπω;

Εκτός αν πρέπει να το δω σε παλμογράφο..

Και αύριο, δεν βιάζομαι (έχω πολύ καλό UPS).
-------------------------

Έχω αυτό.

Κρατάει 101' μια αντλία eheim 5000 (ανλία επιστροφής από sump), μαζί με μια αεραντλία (για skimming μέσο μπουρμπουλίθρας) αλλά είναι επάνω του συνδεδεμένο και το O3 και το πολύμπιζο του Ghl μαζί με 2 expansion box και 2 δοσομετρικές της Ghl επίσης.

Δηλαδή, με περίπου 85W την παλεύει για κάτι παραπάνω από 1+1/2 ώρες.
Το έβαλα για να προστατεύσω το σύστημα της Ghl αλλά και να έχω κυκλοφορία από το sump όταν κόβεται το ρεύμα, να μην χαλάσει η βιολογία.

Προφανώς κάνεις πλάκα έτσι??? Έχεις ένα από τα κορυφαία UPS και δεν βλέπεις παλμό. Απολύτως λογικό μιας και τα APC μόνο φτηνά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, 300 € για 1500 VA είναι πάρα πολλά, άρα το δικό σου είναι από τα καλά τα ακριβά. Δεν μπορεί με την καμία να συγκριθεί με τις π@π@ριές που πουλάει το e-shop (πουλούσε καλύτερα γιατί μας τελείωσε προσφάτως) και το Πλαίσιο 35-40€ για 800 VA.

Όλες οι φτηνοκατασκευές προορίζονται για να τροφοδοτήσουν switching τροφοδοτικά που θα δουλέψουν έτσι κι αλλιώς. Αν βάλεις τέτοιο σε αντλία και μάλιστα από αυτές τις ακριβές τις αθόρυβες, στην καλύτερη των περιπτώσεων θα την ακούσεις να βογκάει.

Πέραν όλων αυτών και με γνώμονα ότι όλοι μας θέλουμε να προστατέψουμε τον εξοπλισμό μας, θεωρώ απαραίτητη τη χρήση ενός καλού Ups (νομίζω και κάπου αλλού το έγραψα ότι εγώ τώρα που ξεκινάω, στον γενικό προϋπολογισμό, έχωσα κι ένα καλό UPS). Βέβαια μου ψιλοκάνει εντύπωση ότι το δικό σου με κατανάλωση 85 βατ σου δίνει μόνο 1,5 ώρες αυτονομίας. Να πω την αλήθεια δεν κάθισα να υπολογίσω καταναλώσεις και φανταζόμουνα ότι σε μένα το 1000άρι θα δώσει περί τις 6 ώρες. Πάντως αν θυμάμαι καλά το μοντέλο σου μπορεί να πάρει επέκταση battery pack για μεγαλύτερη αυτονομία.

Καλημέρες, πάω για δουλειά.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01524 seconds with 10 queries