Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-09-04, 23:39
sps4ever(niktso) Ο χρήστης sps4ever(niktso) δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΒΥΡΩΝΑΣ
Προεπιλογή

Για κάθε άνθρωπο που γράφει δημόσια κάτι κάθε άλλος που διαφωνεί έχει το δικαίωμα να το εκφράσει. Μην μιλάς λοιπόν για προσπάθειες επιβολής όταν εσύ προσπαθείς να επιβάλεις την άποψή σου. Με ποιο δικαίωμα λοιπόν κρίνεις τους άλλους;
Τώρα για το ότι μίλησες με αυθεντίες δεν σημαίνει τίποτα. Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις όλων σχεδόν των κορυφαίων του χώρου είναι γνωστές.
Λοιπόν εγώ έχω κάθε δικαίωμα να εκφράσω την ανησυχία μου για όσα λες. Το παίρνεις καθαρό νερό είναι αόριστο. Δεν δίνεις καμία οδηγία που,πως και με ποιες συνθήκες να το μαζέψει. Δεν δίνεις οδηγίες για το πώς θα το ελέγξει. Λες ότι άλλοι το κάνουν. Ναι αυτό είναι δεδομένο. Είναι όχι μόνο δεδομένο είναι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ αφού όλοι οι πρωτοπόροι που ασχολήθηκαν με θαλασσινό ενυδρείο ΕΠΡΕΠΕ να δοκιμάσουν με φυσικό νερό.
Από εκεί και πέρα υπάρχει αντίλογος. Αντίλογος που επίσης υποστηρίζεται από αυθεντίες. Δηλαδή θεωρείς ότι είσαι ο μόνος που έχει πρόσβαση σε αυτούς; Ζούμε στη χρυσή εποχή της πληροφορίας. Ο Julian Sprung έγραψε στη στήλη του ότι δεν βρίσκει το λόγο να την έχει πια αφού όλοι του στέλνουν email και τους απαντάει. Και οι απαντήσεις είναι public domain.
Εσύ θεωρείς ότι ότι διαβάζεις στα fora είναι σωστό. Λοιπόν δεν είναι. Υπάρχει κάποιος εδώ που ακολούθησε τις οδηγίες σου για καραντίνα και πάλι εμφάνισε συμπτώματα. Τι θα πεις αυτού του ανθρώπου που σε άκουσε; Ότι έτσι διάβασες;
Γιατί τότε να βρίσκεται κανείς μας εδώ αφού υπάρχουν τα Αμερικάνικα forum με τα χιλιάδες μέλη που τα έχουν όλα;
Νίκος
ΥΓ Βέβαια για το refractometer από εδώ το έμαθες.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01338 seconds with 10 queries