...
...Ναι, όντως δεν ξαναείχα ενυδρείο , αλλά μου αρέσει πολύ και θέλω να μάθω όσο περισσότερα γίνεται ,αν και ξέρω ότι ξεκίνησα με κάτι δύσκολο ! Συνήθως μετά από πόσο καιρό καταλαβαίνει κανείς ότι πάνε καλά τα πράγματα ή βρίσκεται σε κακό δρόμο ;
Τελικά , μέχρι να αποκτήσω καινούργιο skimmer να αλλάξω το pump σε αυτό που ήδη έχω ή αυτό προς το παρόν αρκεί ;
Οσο αφορά τον clown παρατήρησα ότι τρώει λίγο αλλά σίγουρα δεν έχει καμμιά σχέση με αυτό που έτρωγε πρίν.
Πάντως είναι ενεργητικός κολυμπάει συνέχεια πάνω κάτω .,δεν μοιάζει για άρρωστος.
Τρώει λίγο είτε βάλω φυλλαράκια ,είτε βάλω κατεψυγμένη ,όλοι οι υπόλοιποι τρώνε με βουλιμία μπορώ να πω.
Και ένα τελευταίο μαζί με ένα βράχο έιχε έρθει κολλημένο και ένα άσπρο
(κοράλι μάλλον) με πολυ μικρές κυψέλες ,οι οποίες εδώ και μία εβδομάδα αρχίζουν να αλλάζουν χρώμα και αναπτύσουν κάτι σαν πολύποδες δηλαδή κορμός και κεφαλάκι με τριχούλες ,βέβαια σηκώνονται μόνο όταν είναι ανοικτό το φώς. (Η φώτο είναι ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω.)
Η ερώτηση είναι εάν είναι καλό αυτό που συμβαίνει η μήπως πρέπει να επέμβω τώρα που ξεκινάει το φαινόμενο αυτό.
Εάν είναι καλό χρειάζεται κάποια ειδική περιποίηση ή να το αφήσω στην μοίρα του.;
|