Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-07-11, 14:46
Το avatar του χρήστη faceck
faceck Ο χρήστης faceck δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αμπελόκηπους
Προεπιλογή

λοιπον εφτιαξε το θεμα..εκανα αυτα που μου ειπε ο δελτα και ο snakepanos και εφυγε η πολυ μαυριλα..ομως εβαλα λιγοτερη χλωρινη εβαλα 200 ml se 10 litra νερου και εκανε επισης δουλεια..μετα την επλυνα καλα εβαλα και σε ολα τα φυλλα και στις ριζες οξυζενε και μετα το επλυνα παλι καλα και το εβαλα παλι σε καθαρο κουβα δεκα λιτρων με 20 μλ αντιχλωριο..το εβγαλα και ειχαν φυγει σχεδον ολα τα μαυρακια και μυριζε πρασιναδα και το ξαναβαλα μεσα στο ενυδρειο..οταν γυρισω απο διακοπες θα κανω και τα αλλα να τελειωνω..μπορει μεχρι να γυισω να εχει παει και σε αλλα φυτα?

ευχαριστω ολους για την βοηθεια!!

delta 66 15 ευρω πηρα τις ανουμπιες και την java fern πανω σε ενα κλαδακι που το πολυ να κανει 2 ευρω οι ανουμπιες αν ηταν χωρις αλγη εννοειτε ότι δεν το συζηταω για την τιμη θα ηταν super αλλα απο την στιγμη που μπαινω σε ολοκληρη διαδικασια να καθαριζω με χλωρινες οξυζενε κτλπ ειναι το ιδιο..εχω κανει ερευνα αγορας και δεν λεω ότι τις πηρα ακριβα αλλα μιας και ειχαν αλγη το καλυτερο θα ηταν να το ανεφερε στην αγγελια του η να μου το λεγε απο κοντα για να διαλεξω εαν θα το αγορασω η οχι..ειναι το ιδιο σχεδον σαν να λεω πουλαω ψαρι ταδε και οταν ερθει η στιγμη να ξερω ότι το ψαρι ειναι αρρωστο και μετα να λεω βαλτου φαρμακο για να το κανεις καλα..αυτα τα λενε απο πριν και οχι οταν δει ο αλλος το προβλημα..
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01759 seconds with 10 queries