Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-09-04, 12:38
cxenos Ο χρήστης cxenos δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή ...

Καταρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας ,διαβάζω όλα τα topics ακόμα και του γλυκού νερού ,κοντεύω να ρουφήξω το site.

(για immerback)
Οσο αφορά τον clown ξεκίνησε να μήν τρώει κανονικά πριν βάλω μέσα το blue tang ,του οποίου το μέγεθος είναι όσο και του yellow tang.
(Μπορείς να καταλάβεις από την photo).
Δεν έχει πάντος κάποιο σύμπτωμα ασθένειας ,το μόνο που είχα παρατηρήσει ήταν κάτι σαν λεπτή κλωστή που κρεμόταν απο το μέρος που εκρίνουν τα περιτώματά τους (μακρους 1 εκατοστό) και ηταν κολλημένο σε αυτό το σημείο για αρκετή ώρα ,μετά έπεσε ,μπορεί να είναι άσχετο αλλα δεν το είχα ξαναδεί.
Ο νιτρίτης γράφω ότι είναι 0 - 0,005 γιατί το χρώμα στο test έχει πολυ μικρή διαφορά για να καταλάβεις εάν ειναι το ένα ή το άλλο.
Πάντως έιναι το χαμήλότερο επίπεδο.

(για Discos)
Ξέρω ότι έχω πολύ δρόμο ακόμη για να βάλω ανεμώνη οπότε θα πρέπει
να περιμένει λίγο ακόμα ο clown ,βράχο θα προσθέσω αρκετό ακόμα αλλα δεν μπορώ να γεμίσω το ενυδρείο με βράχο λόγω της τιμής του βασικά ,
κάθε μήνα όμως θα επενδύω σε ένα δύο κομμάτια.

Εχω μια απορία σχετικά με τον άνθρακα ,υπάρχει κάτι στο εμπόριο που βάζεις μέσα στο φίλτρο αντί για το κοφτό μακαρονάκι η είναι κάποια πατέντα με κάρβουνο ας πούμε ;
Μπορεί να είναι χαζή ερώτηση αλλα είμαστε εδω για να λύνουμε τις απορίες σωστά ;

Εάν δεν ρωτήσω πως θα μάθω ;

Τις αλλαγές του νερού τις κάνω από την αρχή με τον εξής τρόπο :

Γεμίζω τον κουβά με νερό ,ταυτόχρονα ρίχνω το αντιχλώριο για να ανακατευτεί καλά και την επόμενη μέρα βάζω το αλάτι .

Για την γαρίδα δεν κατάλαβα τι υποννοείς ,υπάρχουν άλλες δύο ένα μήνα τώρα χωρίς πρόβλημα.

Το σαλινόμετρο που έχω είναι κάτι σαν θερμόμετρο που έχει ένα βαρίδι στο κάτω μέρος και επιπλέει στο νερό ,ανάλογα με την άνωση δείχνει και την αλατότητα. (υπαρχει κάτι πιο καλό

(για Νiktso)
Θα μου απαντήσεις στην ερώτηση που σου έχω κάνει ,ή θεωρείς ότι δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί μου.
(αυτό γιατί εγώ μία ωρίτσα είχα αργήσει να σου απαντήσω και μου την είπες )

Αυτά για τώρα .....
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01571 seconds with 10 queries