Θέμα: fin rot.......
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 30-06-11, 11:57
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Πραγματικο χρονικο οριο ειναι η πιθανη ανατροπη του ψαριου στο δοχειο.

ΥΓ Σε 3% εχω δει δισκο για 15 λεπτα.
(μαλιστα ρισκαρε αφηνοντας περισσοτερο το ψαρι στο δοχειο και αφου ανετραπει μετα το 15 λεπτο, χωρις να παθει τιποτα)
Να συμπληρωσω οτι επισης σημαντικο (το πιο σημαντικο μαλλον) ειναι να παρατηρουμε τις ανασες του ψαριου.
Ακομα κι αν αρχισει να γερνει το ψαρι ή ερθει ενα με την επιφανεια του νερου, αυτο που εχει μεγιστη σημασια ειναι να μη πεσει ο ρυθμος ανασας του ψαριου. Τοτε πρεπει να βγει αμεσα απο το δοχειο και να επιστρεψει στο ενυδρειο.

ΥΓ Απο ενημερωση που εχω απο πολυ εμπειρο δισκα και "γιατρο", εχει γινει επιτυχως μπανιο σε αλατονερο με διαλυση μεχρι και 10% (100γρ στο λιτρο!!!!) και για 10 λεπτα σε δισκο εκτροφης, λογω αναγκης. Οποτε το 3% δεν νομιζω να ειναι υπερβολη λαμβανομενων των προφυλαξεων και την κοντινης επιτηρησης κατα το μπανιο.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01264 seconds with 10 queries