Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 27-06-11, 15:36
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Οι αιτιες μπορει να ειναι πολλες.
Απο ηδη προβληματικο ψαρι στην υγεια του πριν την αγορα, μεχρι γηρατεια, ή ατυχια (πχ ιωση που μπορει να συμβει παντου και δεν ειναι στο χερι μας να κανουμε και πολλα παρα μονο προστασια για δευτερογενεις παθησεις και καποια υποτυπωδη προληψη για τη μεταδοση ασθενειων)

Οι δικες μας επεμβασεις μπορει να ειναι στο νερο, στη διατροφη και στο περιβαλλον που ζει (απο διακοσμηση, ροη νερου και φωτισμο, μεχρι συγκατοικοι) και που μπορει να γινεται στρεσογονο που ειναι η πιο πιθανη αιτια αποδυναμωμενου ανοσοποιητικου συστηματος και κατεπεκτασιν επιρρεπεια σε ασθενειες και αδυναμια αντιστασης σε αυτες, ή/και δυσκολια ανακαμψης.

Χωρις μετρησεις δεν μπορεις/μπορουμε να ξερουμε τι μπορει να εγινε.
Δεν δινεις ουτε και τη σταθερη θερμοκρασια του νερου.
Μια πιθανη αιτια απο οτι μενει να υποθεσουμε με τα λιγοστα στοιχεια που εχουμε ειναι αυτο:
8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: κάθε 14 μέρες τα 2/3 του νερού

Η αλλαγη 2/3 του νερου θελει μεγαλη προσοχη και εμπειρια αφου οι αποτομες μεταβολες των παραμετρων του νερου μπορει να φερει απο μικρη αλλα διαρκη και αυξανομενη φθορα στον οργανισμο του ψαριου, εως και αμεσο θανατο.
Πρεπει τπ νερο της αλλαγης σε τοσο μεγαλο ποσοστο να ειναι πολυ σωστα προετοιμασμενο και ρυθμισμενο στις παραμετρους του ενυδρειου.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01602 seconds with 10 queries