Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-06-11, 17:22
Το avatar του χρήστη faceck
faceck Ο χρήστης faceck δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αμπελόκηπους
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimis1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
Για τα φυτα που προτεινω δεν χρειαζεται υποστρωμα,την δουλεια αυτη θα κανουν οι ταμπλετες (12 ευρω περιπου οι seachem 10 τεμ.,επαρκουν για 4-6 μηνες)
Γενικο λιπασμα,καλο ειναι το seachem flurish (10 ευρω περιπου) βαζεις στα 100 λιτρα 5 ml την εβδομαδα και το μπουκαλακι περιεχει 250 ml.

Απο ψαρια τα pseudomugil -διαφορα ειδη- τα φερνει κατα καιρους το waterinn.eu αλλα και ο Μανθος starfishaquariums.gr
Tα hypseleotris τα εχει σημερα διαθεσιμα το waterinn.eu
Τα stiphodon τα εχει δει και στο waterinn.eu αλλα και στο PETCITY,διαφορα ειδη απο αυτα.
εγω προτεινα αυτο το χωμα-υποστρωμα γιατι ειναι ολα σε ενα μιας και ειναι αρχαριος και το παιδι σαν και εμενα..με βαση τα δικα μου φυτα ολα πανε καλα και με λιγοτερο κοπο..το ειπα γιατι ολα αυτα και κοστιζουν πολυ παραπανω χρηματα και πολλα πειραματα.. πρεπει να παρει καμια δεκαρια διαφορετικα μπουκαλακια για να φτιαξει ενα σωστο λιπασμα και για λιγο καιρο..ενω με το aquabasis plus θα τα κανει ολα μονο του για κεινον γνωμη ειπα και δεν εκανα διαφημηση προς θεου..ουτε ειμαι εμπειρος και γι αυτο ειπα κατι που με βοηθησε θα βοηθουσε και το παιδι !
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01498 seconds with 10 queries