Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-06-11, 11:32
Το avatar του χρήστη faceck
faceck Ο χρήστης faceck δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αμπελόκηπους
Προεπιλογή

κοιτα ουτε εγω εχω καποιο προβλημα μαζι σου και σου ξεκαθαρισα ότι ειμαι αρχαριος και εγω..αλλα διαβαζοντας έμαθα ότι και τα ψαρια χρειαζονται καποια ξεκουραση! αλλα και ότι να κάνουμε τις συνθηκες που ζουν όσο το δυνατον καλυτερες..στην φυση ουτε 18 ωρες την ημερα έχει φως ουτε κάποιος αναβει τον ήλιο..εγω απο αυτα που εγραψες καταλαβα ότι περισοτερο τα θελεις για διακοσμητικο παρα για να εχεις μια βιολογια μεσα στο σπιτι σου γεματη ζωη..και αυτα περι πλαστικων ψαριων εννοειτε ότι δεν τα ειπα ουτε με υφακι ουτε με καποια κακια ισα ισα το ειπα για να καταλαβεις την αντιληψη μου στο θεμα!!

και όσο για την ψαροσυνθεση που μου αντεγραψες εδω μαλλον δεν ειδες τι γραφω παρακατω ότι θελω να κάνω..ολοι εχουμε κανει λα8η ειτε μικρα ειτε μεγαλα αλλα τουλαχιστον μαθαινουμε απο αυτα !! οποτε σε παρακαλω ξανακοιτα ότι θελω να κανω και μετα απαντησε μου!

Υ.Γ τωρα ειδα το blog του Raven και πραγματικα εμεινα αφωνος ειναι απιστευτα ολα τα ενυδρεια σου και θα μπορουσα να ειχα 28 ωρες το 24ωρο ανοιχτα ολα τα φωτα να τα χαζευω !!!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01743 seconds with 10 queries