Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-06-11, 10:37
Raven Ο χρήστης Raven δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stratigos24 Εμφάνιση μηνυμάτων

Τα φυτα επιφανειας δεν θα κοβουν το φως ομως προς τα φυτα?
-------------------------

Aν δω καποια στιγμη οτι εχω θεμα με τη θερμοκρασια σκεφτομαι να βαλω ανεμιστηρακια υπολογιστη 2-3 απο πανω, το ενα να βγαζει προς τα εξω και τα αλλα 2 να φυσανε προς τα κατω.
Ναι κοβουν καποιο φως. αλλα δεν μιλαω να καλυψεις ολη την επιφανεια αλλα μια γωνια οπου θα υπαρχουν ευκολα φυτα απο κατω οπως ανουμπιες ή φτερες. Μια σκοτεινη περιοχη ειναι αρκετη για να νοιωθουν ασφαλεια τα ψαρια. Αν και τα ζεβρακια δεν εχουν τετοιο θεμα απαξ και προσαρμοστουν και σε μαθουν. Γινονται αφοβα συνηθως.

Με τα ανεμιστηρακια προχωρα το τωρα, πριν να εχεις προβλημα. Ξερεις την παροιμια με των φρονιμων τα παιδια ;
Το θερμαντικο καλα εκανες και το εβγαλες.

Παράθεση:
faceck εγω θα επιμεινω στο θεμα φωτοπεριοδου και γενικα στο ποσες ωρες ειναι εκτεθειμενα στο φως και δεν εχει καμια σχεση με το ότι πηδηξε εξω το ψαρι πιστευω ότι ετυχε..αν θες να το εχεις σαν διακομητικο το ενυδρειο βαλε μεσα ψευτικα ψαρια και βαλε και black light και εγω θελω να τα βλεπω ολη μερα που ειμαι σπιτι αλλα εχουν και αυτα ανγκη ξεκουρασης..για μενα κλεινε τα παντζουρια οσο δεν εισαι σπιτι και μετα αναβε τα φωτα !!
Μην εισαι απολυτος ! και φυσικα το ενυδρειο δεν εχει αλλη χρηστικοτητα εκτος απο το να το χαζευουμε και να προσφερει τα συναισθηματα που ολοι ξερουμε.
Γιατι λοιπον να βαλει ψευτικα ψαρια ? ο φιλος θελει να βλεπει τα ψαρια του τις ωρες που ειναι σπιτι...ολοι το ιδιο δεν κανουμε;
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01358 seconds with 10 queries