Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1  
Παλιά 16-06-11, 02:36
Το avatar του χρήστη tsoum
tsoum Ο χρήστης tsoum δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 29-10-2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη (φοιτητής στα Γιάννενα)
Μηνύματα: 2.348
Angry Convict cichlid για κλειδαμπαρωμα...

Δεν ξέρω τι τρεχει με την κυρια, αλλα κατι πρεπει να γίνει.

Λοιπον αρχικα ειχα αυτην, ενα pearlscale (μαλλον) και ενα αρσενικό convict ποιο μικρο απο αυτην. Ο ps αντιστεκοταν στους τσαμπουκαδες της και αυτη δεν ασχολουταν ολη την ώρα με τον μικρο. Οταν ομως εδωσα τον ps δεν υπήρχε καποιο αλλο ψαρι, και του έριξε τοσο ξυλο, τοσο συντομα που το καϊμενο το μικρο απεβιωσε εις τοπους χλωερότερους. Σημερα, μετα απο 2-2,5 εβδομαδες που είχε ολο το ενυδρείο για τον εαυτό της, πηρα εναν αρσενικό στο ίδιο μεγεθος περίπου. Μετα απο κανενα δυωρο παλι τα ιδια. Τσιμπηματα και κυνηγητα.

Στο βιογραφικό της εχει ενα 400αρι (αν θυμαμαι καλα) με πολλες αλλες κιχλιδες (αμερικανες και αφρικανες). Παιζει να εχει τσαμπουκαλεψει τόσο επειδη ηταν απαραίτητο σε εκείνο το ενυδρείο; Εγω τώρα τι μπορώ να κανω; Αμα βαλω ενα χωρισμα απο πλεξι ωστε να βλεπονται αλλα να μην μπορει να του την πεσει, θα βοηθησει;

Εχω αρχισει να εκνευριζομε διοτι εχω ενα ολοκληρο ενυδρείο για παρτη της και δεν μπορω να βαλω αλλο ψαρι. Σκεφτομαι να παρω ενα ζευγαρι μικρότερα για να ειναι μαζι απο την αρχη.
Προτου καταφύγω σε αυτη τη λυση υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσα να δοκιμάσω πρώτα;
__________________
Γιώργος
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01370 seconds with 10 queries