Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-06-11, 00:27
Το avatar του χρήστη stratigos24
stratigos24 Ο χρήστης stratigos24 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα-Βυρωνας
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από filebox Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου μην αγχώνεσαι, απλά τα έχεις λίγο καιρό και δεν τα έχεις μάθει. Άλλες φορές θα αναρωτιέσαι τι έχουν και δεν κατεβαίνουν βυθό άλλες τι έχουν και δεν ανεβαίνουν πάνω. Μπορεί να είχαν βρει κάτι να φάνε (πχ αυγά) και είχαν κάτσει στο βυθό ψάχνοντας. Άλλες φορές θα σου φαίνονται επιθετικά (συνήθως για λίγες μέρες ένα ή δύο θα είναι οι μπούληδες που θα κυνηγάνε τα άλλα) άλλες παιχνιδιάρικα και άλλες χαζεμένα. Όταν αναπαράγονται πάλι συμπεριφέρονται περίεργα (και αναπαράγονται κάθε μέρα - συνήθως στο πρώτο φως ή αν αλλάξει η θερμοκρασία του νερού μέσα στη μέρα).

Σε γενικές γραμμές επειδή είναι πολύ περίεργα (με την έννοια της περιέργειας) και δραστήρια θα έχεις συνεχώς κίνηση στο ενυδρείο σου αλλά και κάποιες απώλειες από αστάθμητους παράγοντες.

Εγώ έχω χάσει ένα γιατί πήγε και στριμώχτηκε πίσω από το φίλτρο και ένα γιατί σκάλωσε ανάμεσα στο θερμόμετρο και τραυματίστηκε χωρίς να το δω έγκαιρα.
Βασικα καμια μερα απο ολες δεν ηταν κατω ετσι κρυμμενα και φοβισμενα οπως ηταν σημερα γιαυτο και μου εκανε εντυπωση. Αλλες φορες εχει τυχει 2-3 να ειναι στο βυθο για λιγο και να ψαχνουν αλλα οχι σαν σημερα. Σημερα ηταν κατω απο την μπακοπα κρυμμενα και δεν εβγαιναν εξω. Και 1-2 που βγηκαν για ελαχιστα δευτερολεπτα κολυμπαγαν σαν τρελα και ταχυτατα, δεν προλαβαινες να τα δεις και ,μετα παλι εκει κρυμμενα με τα αλλα.
Το ενυδρειο ηταν πραγματικα λες και δεν ειχε ψαρια.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01307 seconds with 10 queries