Θέμα: ψυξη
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 08-06-11, 13:27
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannisaek Εμφάνιση μηνυμάτων
Εφόσον είναι ανέφικτο... το δικό μου πως έχει στάνταρ 25° με απόκλιση 1 βαθμό;
Στα μέσα καλοκαιριού φυσικά θα βάλω σε λειτουργία ακόμη έναν ανεμιστήρα γιατί οι θερμοκρασίες θα έχουν ανέβει και άλλο.
Μπραβο εγω παντως δεν μπορεσα να το πετυχω ποτε παροτι εβαλα στο παιχνιδι μεχρι και fan controller και χρονοδιακοπτη και παρατηρουσα συνεχως το θερμομετρο κλπ.
Η εναλλαγη της θερμοκρασιας στο χωρο ηταν μεχρι και 3-4 βαθμοι. 3-4 βαθμοι εναλλαγη μεσα στο 24ωρο και στο ενυδρειο δεν ειναι και .... πολυ καλο.

Θα εισαι η εξαιρεση που εχεις εναλλαγη θερμοκρασιας στο χωρο μονο 1 βαθμο μεσα στο 24ωρο, οπως και η εναλλαγη σε περιοδο καυσωνα δεν γινεται σταδιακα για να χρειζονται σταδιακες ρυθμισεις βαση παρατηρησης και ενδιαμεσα.

Αυτοι ηταν οι παραγοντες που μου εκαναν τη ζωη δυσκολη και αποφασισα αντι να χανω το χρονο μου μπροστα στο θερμομετρο ή να μη μπορω να λειψω 10 μερες μηπως πιασει κανενας καυσωνας οσο λειπω και ερθουν τα πανω κατω, να δωσω 20 ευρω για το κινεζο controller και να εχω και το κεφαλι μου ησιχο και το χειμωνα αφου βαζω και το θερμαντηρα, που μπορει να κολλησει και να μου κανει το ενυδρειο ψαροσουπα κακαβια.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01415 seconds with 10 queries